HDD'den Dosya Kopyalamayı Yasaklama

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
İyi günler arkadaşlar,
İş yerime harici harddiskimi götürdüm, harddiskdeki dosyaların ağdaki bilgisayarlar tarafından kullanılmasını istiyorum ama dosyaların kopyalanmasını istemiyorum. Bu konuda işime yarayan program yada ayar varmı? Şimdiden teşekkürler.

nigdeli5168

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar bu program yada yöntem bana da lazım bilgisi olan lütfen bir cevap yazsın :)

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Ag ayarlarinda boyle bir yetkilendirme mevcut isletim sisteminiz nedir? yalnizda gorebilme,dosyalari degistirebilme veya kopyalamaya izin vermeme gibi yetki..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ag paylasim ayarlarinda okuma yazma vs gibi yetki ayarları var ordan yaparsin.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ag ayarlarinda boyle bir yetkilendirme mevcut isletim sisteminiz nedir? yalnizda gorebilme,dosyalari degistirebilme veya kopyalamaya izin vermeme gibi yetki..

işletim sistemi windows vista starter.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Konu Yazılım Tavsiyeleri bölmüne taşınmıştır.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
ağ paylaşımında okuma yapabildigin dosyayı kopyalamada yapabilirsin yazma yapılamaz böyle bir ayar yok
paylaşım yapacagın dosya adına isim$ şeklinde yaparsan paylaşılan dosyayı kımse goremez $ işareti paylaşılan klasoru gizler.görmesini istedigin kişiyede onun pc üstünden çalıştıra \\ipadresi\isim$ yazıp dosyaları gosterebilirsin aranızda sır olarak kalır.

ipadresi senın bilgisyarının ip'si olacak yada bilgisayar adıda olabilir \\ahmet-pc\isim$ gibi.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ağ paylaşımında okuma yapabildigin dosyayı kopyalamada yapabilirsin yazma yapılamaz böyle bir ayar yok
paylaşım yapacagın dosya adına isim$ şeklinde yaparsan paylaşılan dosyayı kımse goremez $ işareti paylaşılan klasoru gizler.görmesini istedigin kişiyede onun pc üstünden çalıştıra \\ipadresi\isim$ yazıp dosyaları gosterebilirsin aranızda sır olarak kalır.

ipadresi senın bilgisyarının ip'si olacak yada bilgisayar adıda olabilir \\ahmet-pc\isim$ gibi.

ben paylaştığım dosyaların görünmemesini değil filmleri diğer bilgisayarlar görsün, izleyebilsin ama flash belleğine kopyalayamasın istiyorum.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
cafe kontrol programları böyle kısıtlamalar getirebiliyor.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
yok kardeş oyle bir şey . localde çalışan web sitesi bulup xml tabanlı flash player ile izlemelerini sağlayabilirsin