HDD yi fat32ye çevirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Genero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
evet arkadaşlar başlıkta gayet açık harici hdd yi ps3 için fat 32 ye çevirmek istiyorum 250gb internetten araştırdığım konularadan indirdiğim birkaç program var swissknife partio. magic gibi programlar nedense win7 de uyumsuzluk sorunu gösteriyor uyumluluk ayarı yapmama rağmen yardımcı olabilir misiniz

by_matrix

Doçent
Reaksiyon puanı
3
sağ tıklayıp biçimlendir dediğinde fat32 ve NTFS seçeneği gelmiyor mu?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
başlat - çalıştır dan cmd yazıp komut istemi penceresini açın. daha sonra formatlayacağınız hdd örneğin F ise;

format f: /fs:fat32

şeklinde veya üzerinde sağ tıklayıp biçimlendir dediğinizde dosya sisteminden seçip yapabilirsin.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sağ tıklayıp biçimlendir dediğinde fat32 ve NTFS seçeneği gelmiyor mu?

geliyorda orda sınırlama var 25GB gibi birşey sanırım ben hepsini yapmak istiyordum ama zaten buldum bir program hallettim teşekkürler

avril270

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardes hangi program o. yaz da bizde bilelim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kendine müslümanlık diye buna deniyor herhalde..burada insanlar sen sorununu çöz diye uğraşsın sonra tamam program indirdim çözdüm diye sıyrıl..Peki hangi program nasıl oluyor açıklada bundan sonra bakacaklar için hayır işlemiş olursunuz hem..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
üstünden baya zaman geçti ama olsun , kolaylık olması açısından paragon partition manager programı ile çözümlenebiliyor.