- Reaksiyon puanı
- 59
Normal denebilir bence.20 saniyede Anakart logosu geçiyor
30 saniyede Windows Bşlatılıyor
1DK windows açılma sesi gelene kadar süre
1dk 50 saniye oldu
bu süre normal mi
sistem özellikleri
Bu arada HDD bir bozuk sektor varNormal denebilir bence.
Normal gibi gelmedi bana,başlangıçta otomatik açılan uygulamalara bir göz gezdirmenizi tavsiye ederim,onlar yavaşlatıyor olabilir belki.20 saniyede Anakart logosu geçiyor
1dk 50 saniye oldu
bu süre normal mi
sistem özellikleri
POST kısmı normal değil. Sanırım her açılışta bir şeyi denetliyip sorun oluşup tekrar denetlemeye çalışıyor olmalı.20 saniyede Anakart logosu geçiyor
1dk 50 saniye oldu
bu süre normal mi
sistem özellikleri
msconfig'den başlatma uygularını kapatırsanız sürenin kısalacağını düşünüyorum.Bu arada HDD bir bozuk sektor var
POST derkenPOST kısmı normal değil. Sanırım her açılışta bir şeyi denetliyip sorun oluşup tekrar denetlemeye çalışıyor olmalı.
360 kullanıyorum şuan sildim bakalım sonuç ne olacakBasit bir soru soracağım. Anti virüs kullanıyor musun ? Bende o AV'ler yüzünden 2DK beklemişliğim var. Sildikten sonra düzermişti.
Eski PC'lere hiçbir zaman AV yüklemeyin.360 kullanıyorum şuan sildim bakalım sonuç ne olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
360'ı sildim ve
10 sn anakart logosu geçti
26 sn windows başlatılıyor
37 sn açılış sesi gelene kadar geçen süre
10 sn pc kendine geldi
1 dk 23 sn açıldı hepsi 360 yüzündenmiş
Ayda bir bir Malvarebytes antivirüs programını yükleyip kullanıp daha sonra silip böyle devam etmenizi öneririm.peki arkadaşlar açılış süresini etkilemeyen antivirüs biliyormusunuz veya antivirüs'e gerek varmı
genelikle oyun yada dosya indiriyorum ve chrome'de takılıyorum
Malesef , öyle bir AV yok. (Kullandığımdan biliyorum. Eset Vb. 5 para etmiyor. Hepsi aynı.)peki arkadaşlar açılış süresini etkilemeyen antivirüs biliyormusunuz veya antivirüs'e gerek varmı
peki yardım ettiğiniz için teşekkürlerAyda bir bir Malvarebytes antivirüs programını yükleyip kullanıp daha sonra silip böyle devam etmenizi öneririm.
Antivirüse virüs yemediğiniz sürece gerek yok.El ilede silinebilir.peki arkadaşlar açılış süresini etkilemeyen antivirüs biliyormusunuz veya antivirüs'e gerek varmı