Hdd seçimi

scoprene

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar araştırıyorum hepside aynı çıkıyor bunların arasındaki tek fark ucuz olan hem usb 3 hemde 2 alması yani şimdi usb 2yide kabul ediyorsa ne değişiklik olur ? pahalı olanda sadece usb 3 var ??? şimdiden teşekkürler

5 tane almayı düşünüyorum sizce degermi ?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Usb 3 hala bizde falan tam oturmus degil. Usb 2 ve 3 beraber destekleyeni almalisin.

scoprene

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi artisi eksisi olurmu hocam hiz bakimindan falan ?

scoprene

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam ikisini de destekleyeni almalısın ama 4 tane al 1 tane de sistem kurulumu için ssd al bence

sdd olarak eski kasamdakileri söktüm kasayı sattım 1tb yeterli bence sadece bana hdd lazım dediğiniz gibi 4 tanede yeterli olur sanırım teşekkür ederim 2sini destekleyeni alıcam :)

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
RED NAS için bir model, Green ise enerji tasarruflu dolayısıyla sınırlı performanslı bir model. Hiç düşünmeden RED derim. WD Black'e bir de bak. 5 tane neden alıyorsun? Madem bu kadar para harcıyorsun... 1 tane SSD al. 4 tane de RED, SSD'ye işletim sistemini kur, programları kur, geri kalan herşeyi RAID 5 yapıp bu 4 diske yerleştir. En mükemmel çözüm.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

6x 3 = 18 TB yerin olur. Bir diski kaybettiğinde değiştirip yoluna devam edebilirsin....