- Reaksiyon puanı
- 3,580
Merhaba arkadaşlar acaba HDD sağlığımı nasıl öğrenebilirim ? Program önerebilir misiniz ?
Gezginlere güvenmem ben ama gene de teşekkürrlerCrystalDiskInfo
CrystalDiskInfo 9.1.1 indir - CrystalDiskInfo, bilgisayarınızdaki dahili diskiniz ya da bazı harici USB diskler hakkında detaylı bilgilere ulaşmanızı sağlayan ücretsiz ve Türkçe bir programdır. CrystalDiskInfo ile disk sürünüzün modeli, boyutu, ser...www.gezginler.net
bu uygulamayı indirip öğrenebilirsin.
Peki kendi sitesi dururken neden böyle siteleri tercih edersiniz ki?![]()
CrystalDiskInfo
About CrystalDiskInfo A HDD/SSD utility software which supports a part of USB, Intel RAID and NVMe. Aoi Edition Standard Edition Shizuku Edition Kurei Kei Edition Download System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022/2025 Architecture...crystalmark.info
bu sanırım ama senin yerinde olsam burdan indirmem diğer yerlerden indiririm. Neden güvenmiyorsun ? eğer virüsten korkuyorsan kendim indirip kurup virüs taraması yapabilirim bir şey çıkarsa söylerim.
Ben yine de o siteleri çok tercih etmem resmi sitesi iyidir,diğer arkadaşların da fikirlerini alayımKendi sitesi düzgün gözükmüyor bazı şeyler bozuk gibi geldi ama hem daha önce o iki siteden çok kez indirme yaptım hem de siteler bilindik siteler.
haklısınBen yine de o siteleri çok tercih etmem resmi sitesi iyidir,diğer arkadaşların da fikirlerini alayım![]()