Selamlar sevgiler SDN Yuzırları Umarım iyisinizdir. Uzun süredir sıkıntısını çektiğim şu Hardisk'lerim inanılmaz derecede ses yapmaya başladı cihazları belirtiyorum ;
1 Adet 80 Gb Samsung SATA HDD
1 Adet 250 Gb Samsung SATA HDD
(Yaklaşık olarak 3 yıl olacak kullanıyorum)
Aslında zamanında büyük umutlarla aldığım hardisklerim artık ses yapmaya başlıyor Sanırım bu hususta tüm markalar aynı sıkıntıyı yaşıyor.
Örnek ; 250'liği Multimedia olarak kullanıyorum (Windows yok) İçine ilk kez girdiğimde bir süre bekletiyor beni ve çıt diye bir ses geliyor.O sesten sonra ancak içinde işlem yapabiliyorum.
Ve Cırr cırr sürekli ses geliyor yine aynı sıkıntı 80'lik içinde geçerli (Windows var) Bir işlem yaparken (Virüs taraması) Cırr cırr bir ses geliyor.
Şimdi bu sorunu çözebilir miyiz? Yoksa Yeni diskler mi almam gerekiyor:w00t:
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler Selamın Aleyküm...
1 Adet 80 Gb Samsung SATA HDD
1 Adet 250 Gb Samsung SATA HDD
(Yaklaşık olarak 3 yıl olacak kullanıyorum)
Aslında zamanında büyük umutlarla aldığım hardisklerim artık ses yapmaya başlıyor Sanırım bu hususta tüm markalar aynı sıkıntıyı yaşıyor.
Örnek ; 250'liği Multimedia olarak kullanıyorum (Windows yok) İçine ilk kez girdiğimde bir süre bekletiyor beni ve çıt diye bir ses geliyor.O sesten sonra ancak içinde işlem yapabiliyorum.
Ve Cırr cırr sürekli ses geliyor yine aynı sıkıntı 80'lik içinde geçerli (Windows var) Bir işlem yaparken (Virüs taraması) Cırr cırr bir ses geliyor.
Şimdi bu sorunu çözebilir miyiz? Yoksa Yeni diskler mi almam gerekiyor:w00t:
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler Selamın Aleyküm...