- Reaksiyon puanı
- 3,781
İyi ama taa amerika'dan gelecek satıcı başkası güvenmek size kalmış.Şans konusunda çok haklısınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu tavsiye eder misiniz?
İyi ama taa amerika'dan gelecek satıcı başkası güvenmek size kalmış.Şans konusunda çok haklısınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu tavsiye eder misiniz?
Aaa evet şimdi farkettim. En iyisi ben Toshiba alayım zaten sadece resim, video gibi şeyler yedeklemek için kullanacağım.İyi ama taa amerika'dan gelecek satıcı başkası güvenmek size kalmış.
Bencede macera aramayın inşallah iyi çıkar.Aaa evet şimdi farkettim. En iyisi ben Toshiba alayım zaten sadece resim, video gibi şeyler yedeklemek için kullanacağım.
Bencede macera aramayın inşallah iyi çıkar.
Aynılar.![]()
Toshiba N300 HDWQ140UZSVA 4TB 7200RPM 128MB SATA3 Nas Diski - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Şunlar arasında kaldım ama hangisi daha iyi anlayamadım.
Cihaz üstündeki yazılar farklı olunca acaba farklılar mı diye düşündüm de.Aynılar.![]()
Barracuda en çok satılan harddisklerden bir tanesi uzun yıllar sorunsuz kullananlar var. Harddisk te şans işi.
Bu konuda gerçekten kararsız kaldım. Sizce 2 tb olarak 2 tane wd blue mu alayım yoksa 4 tb toshiba nas olan modeli mi alayım?Şans konusu ayrı, kalite ayrı. Barracuda kesinlikle daha kalitesiz bir model. Ayrıca WD Blue’de en çok satılan modellerden birisi. Neden onda şikayet göze çarpmıyor?
Valla kafam durdu resmen her model için kötü bir şeyler söyleniyor hep.Sakın sakın uyarayım ben n11 den Toshiba marka aldım nas olanı 7200 rpm. Açılışta da veri atarken de acayip ses çıkarıyor kafamı ütülüyor. Oyunların hepsi 4 TB diskimde daha yeni sıfır aldım. Oyun oynarken ses açıyorum belki ondan duymuyorum. Diske girmiyorum disk sesi geliyor. ?? Kısacası Toshiba diye aldım çok kötü hiç memnun değilim.
Kendim aldım sıfır diske girmesem çalıştırmasam bile çalışıyor. Virüs yok birşey yok. ?? PC de fan sesi gürültü yok. Tek takır takır ses bundan geliyor.Valla kafam durdu resmen her model için kötü bir şeyler söyleniyor hep.
Kendim aldım sıfır diske girmesem çalıştırmasam bile çalışıyor. Virüs yok birşey yok. ?? PC de fan sesi gürültü yok. Tek takır takır ses bundan geliyor.
Bu konuda gerçekten kararsız kaldım. Sizce 2 tb olarak 2 tane wd blue mu alayım yoksa 4 tb toshiba nas olan modeli mi alayım?
Yani aklınızda bulunsun çok ses çıkarıyor Toshiba.Bu zaten gündelik kullanıma uygun bir HDD değil aslında.
Öyle de yapabilirsin.
Evet öyle yapacağım en sonunda.Bu zaten gündelik kullanıma uygun bir HDD değil aslında.
Öyle de yapabilirsin.
TeşekkürlerYani aklınızda bulunsun çok ses çıkarıyor Toshiba.