Barracuda için neden böyle dediniz? Bu arada normal kasalı bilgisayar için 3.5 sata olması gerekiyor değil mi?Seagate Barracuda dışında tüm modellere bakabilirsin, sorun yok o modellerde.
Kötü seagate berbat.Seagate 1tb Skyhawk 3,5" 64mb 5900rpm St1000vx005 Hard Disk Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Hocam çok fazla bu konulara bakmam. Umarım güzel birşey vermişimdir. Lütfen kötü ise bana söyleyin.
Elvin o kadar da ayıp oluyor??. Berbat falan.![]()
Toshiba 4tb Hdd Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Toshiba 4tb Hdd yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kötü seagate berbat.
Gönderdiğiniz model 7200 rpm midir?![]()
Toshiba 4tb Hdd yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kötü seagate berbat.
5400 yada 5700 diye biliyorum.Gönderdiğiniz model 7200 rpm midir?
Görüntüde 1 tb diyor. Pek güven vermedi açıkçası. Dönüş hızı nedir?Western Digital WD40PURX Drive Mor 3,5 4 TB SATA 6 Gb/s WD [1] (steht Prograde) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Hocam bu iyi mi? @Elvin Lara berbat sözcüğü serbest.
Yeterli gelir mi ki bilgisayara? 7200 rpm olması daha iyi olmaz mı?5400 yada 5700 diye biliyorum.
Barracuda için neden böyle dediniz? Bu arada normal kasalı bilgisayar için 3.5 sata olması gerekiyor değil mi?
Görüntüde 1 tb diyor. Pek güven vermedi açıkçası. Dönüş hızı nedir?
Yeterli gelir mi ki bilgisayara? 7200 rpm olması daha iyi olmaz mı?
![]()
Toshiba N300 HDWQ140UZSVA 4TB 7200RPM 128MB SATA3 Nas Diski - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Sizce bu nasıl?
Kafam çok karıştı model bulmakta da zorlanıyorum. Rica etsem bana uzun ömürlü olacak şekilde 4 tb ve 7200 rpm özellikte olan model önerisi yapabilir misiniz?Yüksek ses sorunu ve daha kısa ömür.
Çok iyidir ama ihtiyacın olacağını sanmıyorum. Onlar daha çok kamera ve server sistemlerine uygun teknolojiler kullanıyorlar. Ha sana asla eksisi olmaz, yine de alabilirsin.
İlk attığınız wd black kullanılmış olarak satmazlar herhalde değil mi? Çünkü çok pahalı bir model bu. Diğer gönderdiğiniz Toshiba ile oyun performansı iyi olmaz herhalde değil mi? Zaten genelde oyunları 1 TB'lık SSD'ye yükleyeceğim.
Zannetmiyorum, olmaz ise iade edersiniz.İlk attığınız wd black kullanılmış olarak satmazlar herhalde değil mi?
İlk attığınız wd black kullanılmış olarak satmazlar herhalde değil mi? Çünkü çok pahalı bir model bu. Diğer gönderdiğiniz Toshiba ile oyun performansı iyi olmaz herhalde değil mi? Zaten genelde oyunları 1 TB'lık SSD'ye yükleyeceğim.
Seagate 1tb Skyhawk 3,5" 64mb 5900rpm St1000vx005 Hard Disk Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Hocam çok fazla bu konulara bakmam. Umarım güzel birşey vermişimdir. Lütfen kötü ise bana söyleyin.
Masanın sallanması sonucu bile ses sorunları oluşuyor?Bu zamanda bana kalırsa HDD alınmamalı bile ömür ve hız açısından.
Biliyorum 1 TB SSD mevcut şuan ancak ben HDD'yi asıl olarak oyun için değil yedekleme için istiyorum. SSD çok pahalı 2 tb bile.Oyun için HDD alınmaz. HDD'lerin hepsi benzer hızlarda çalışırlar çünkü. Yerinde olsam bir HDD'ye bu kadar para vermez, WD Purple veya Blue alıp geçerim.
Bu zamanda bana kalırsa HDD alınmamalı bile ömür ve hız açısından. Kaldı ki 7200 RPM değil bile bu.
Hdd Alacaksanız Samsung Veya WD Digital Öneririm 8 Yıldır kullanıyorum taş gibi![]()
Kötü seagate berbat.
Çok pahalı maalesef 4TB versiyonu Samsung'un. ?Hdd Alacaksanız Samsung Veya WD Digital Öneririm 8 Yıldır kullanıyorum taş gibi![]()
PC'de boşu boşuna ayrı ayrı disk olacakBütçeniz ne kadardı? @LuciferM
Bence 2 tane alın.https://www.amazon.com.tr/dp/B07FFVYDF3?ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_90GZVTT2N60RTHMJ9VGG
7200 rpm, veri kaybı yarı yarıya azalır.PC'de boşu boşuna ayrı ayrı disk olacak![]()
Bence 2 tane almak mantıksız ya7200 rpm, veri kaybı yarı yarıya azalır.![]()
7200 rpm, veri kaybı yarı yarıya azalır.![]()
Barracuda için iyi şeyler duymadım.Ama Seagate Barracuda ?
Alınmaz.Barracuda için iyi şeyler duymadım.
Büyük ihtimal 4 TB Toshiba satın alacağım. Zaten genel olarak medya dosyalarını saklamak için kullanacağım.Alınmaz.
Barracuda en çok satılan harddisklerden bir tanesi uzun yıllar sorunsuz kullananlar var. Harddisk te şans işi.Ama Seagate Barracuda ?
Şans konusunda çok haklısınız.Barracuda en çok satılan harddisklerden bir tanesi uzun yıllar sorunsuz kullananlar var. Harddisk te şans işi.