TheLastTereyağı
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 588
Eski kasamdan sökeceğim HDD`min içinde Windows ve Fotoğraf-Dosya vs. olduğunu farkettim. bu verileri nasıl tamamen yok ederim?
HDD`ni başka PC`ye bağla. Diskin tümüne Format at yavaş moddaEski kasamdan sökeceğim HDD`min içinde Windows ve Fotoğraf-Dosya vs. olduğunu farkettim. bu verileri nasıl tamamen yok ederim?
Windows formt diskini tak biçimlendirme aşmasında diski biçimlendir. Ama dikkat et yanlış diski silme. Biçimlendirme bitince de windows kurulumundan çık
Sana eğlenceli bir yol önereyim istersen, önce kendi bilgisayarından bir Linux Live Usbsi hazırla ve tamamen yok etmek istediğin bilgisayarı bu usbden boot et daha sonra terminali aç ve sudo rm -rf /* yaz bunu yazdıktan sonra o anda bilgisayara bağlı tüm diskler temizlenirEski kasamdan sökeceğim HDD`min içinde Windows ve Fotoğraf-Dosya vs. olduğunu farkettim. bu verileri nasıl tamamen yok ederim?
Fantastik fikirler ?Sana eğlenceli bir yol önereyim istersen, önce kendi bilgisayarından bir Linux Live Usbsi hazırla ve tamamen yok etmek istediğin bilgisayarı bu usbden boot et daha sonra terminali aç ve sudo rm -rf /* yaz bunu yazdıktan sonra o anda bilgisayara bağlı tüm diskler temizlenirama istersen kolay yoldan başka bilgisayara tak biçimlendir.
![]()
Ama gerçekten eğlenceli oluyor, hobi olarak DistroTest.net - The first online operating system tester de sanal makine açıp çökertiyorumFantastik fikirler ?