HDD gözükmüyor

beyhannenes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2 ay once 2. El laptop aldim servisten icine 250 gb ssd taktiklarini söylediler laptop un özelliklerinde 1tb hhd oldugunu biliyorum ama gözükmüyor acaba kurulum yaparken seçmemiş olma ihtimalleri var mi ve bakabilecegim bir yer var mı ? şimdiden teşekkürler.

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Bu Bilgisayar'a sağ tıklayın

YÖNET

Disk Yönetimi

Oradan bakın diskiniz var mı yok mu diye

beyhannenes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Disk yonetiminde gözükmuyor herhalde çıkardılar başka bir yolu var mi görmek için

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Disk yonetiminde gözükmuyor herhalde çıkardılar başka bir yolu var mi görmek için
Orada yoksa ya bağlantıda bir sıkıntı var ya da takmadılar.

Başka bir yolu yok. Bu hali ile göremiyorsanız takılı değildir. NOKTA.

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,275
BIOS'ta Sata ayarların AHCI olmalı. Acıkmı değilmi bakınız, Bios Ekranında Görunuyorsa sorun Yok, ayar sorunu vardir Cözeriz..

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,926
Disk yönetimine ulaşamıyorsanız 3.parti uygulamalarla bu sorunu çözebilirsiniz.
Paragon Hard Disk Manager uygulamasını indirin ve biçimlendirilmeyip harfi atanmamış diski ekleyin.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
19,252
Arkadaşlar 2 ay once 2. El laptop aldim servisten icine 250 gb ssd taktiklarini söylediler laptop un özelliklerinde 1tb hhd oldugunu biliyorum ama gözükmüyor acaba kurulum yaparken seçmemiş olma ihtimalleri var mi ve bakabilecegim bir yer var mı ? şimdiden teşekkürler.
1 TB HDD arkadaşların dediği gibi o olasılıkta var ya da HDD hakkı rahmetine kavuşmuşta olabilir. BIOS'ta takılı olduğu halde yoksa HDD'niz hakkı rahmetine kavuşmuş demektir.