Hdd gitti yardım edecek uzman arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dece
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dece

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar arkadaşlar laptopumdaki hdd sorun çıktı bilgilerime ulaşamıyorum.bazı çok özel belgelerim olduğu içinde yardım alamadım dışardan ( hepsi hdd yi bırak git diyor). İstediğim forumda bu konuda bana yardımcı olabilecek uzman arkadaş varsa şu kurtarma olayını halletmek istiyorum ( tabiki ücreti karşılığında)

selam ve saygılar,

not: forumda daha yeniyim böyle bir istek kurallara aykırı ise şimdiden özür dilerim...

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Laptopun hdd sini sök ve bunu bir sata-usb dönüştürücü ile başka bir bilgisayara usb disk gibi bağlamayı dene eğer içindekileri bu şekilde görebiliyorsan hemen dosyalarını kopyalarsın.

İlk aklıma gelen bu şekilde. bu dönüştürücü yok ve disk sata ise normal bir masaüstü bilgisayarın içini açıp direkt bağlayabilirsin ikinci disk olarak.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Live cd den sistemi başlatıp kurtarmayı deedinizmi acaba ..???

Dece

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında herşeyi denedim sadece live cd kaldı biryerlerde ubuntu denen birşey okudum ancak pek bir ayrıntı bulamadım...

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Masaüstü bilgisayara bağlayıp denediysen ve sonuç alamadıysan live cd de pek işe yaramaz.
Diskin nasıl bpzuldu ve problemi tam olarak nedir?

Reaksiyon puanı
16,128
şanslıysan live cd ubuntu işini görür hdd bozksa aynısını bul marka,modeli ve sürümü aynı psblerini değiştirip dene tabi elin tornavida tutuyorsa.

Dece

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Masaüstü bilgisayara bağlayıp denediysen ve sonuç alamadıysan live cd de pek işe yaramaz.
Diskin nasıl bpzuldu ve problemi tam olarak nedir?

Yaklaşık 10cm mesafeden yere düştü tkrr açınca hata verdi ve açılmadı.şu an hdd ulaşılamaz durumda.