Yardım HDD 50 Dereceyi Görüyor

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
356
Laptopda 1.5-2 saat oyun oynadıktan sonra HDD'nin aıcaklığı 50 derecelere çıkıyor. İşlemci ise 90 dereceye kadar çıkıyor. Bilgisayarda ısınma sorunu olduğunu biliyordum ancak HDD'nin sıcaklığına hiç dikkat etmemiştim. HDD'nin Sıcaklığı neden artıyor, bu HDD'ye zarar verir mi ve işlemcinin ısınması HDD'yi etkiliyor mudur?

Sistem Özellikleri
Samsung NP300E5A
İntel i5 2430m İşlemci
4 GB RAM
500 GB HDD
1 GB NVIDIA GT 520MX Ekran kartı
Windows 7 Home Basic

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
Laptopda 1.5-2 saat oyun oynadıktan sonra HDD'nin aıcaklığı 50 derecelere çıkıyor. İşlemci ise 90 dereceye kadar çıkıyor. Bilgisayarda ısınma sorunu olduğunu biliyordum ancak HDD'nin sıcaklığına hiç dikkat etmemiştim. HDD'nin Sıcaklığı neden artıyor, bu HDD'ye zarar verir mi ve işlemcinin ısınması HDD'yi etkiliyor mudur?

Sistem Özellikleri
Samsung NP300E5A
İntel i5 2430m İşlemci
4 GB RAM
500 GB HDD
1 GB NVIDIA GT 520MX Ekran kartı
Windows 7 Home Basic
Ya kasanızın soğutması çok kötü veya aşırı tozlanmış olabilir. İşlemci sıcaklığı hiç sağlıklı değil. Hdd yi bilmiyorum ama yinede ısınmaması gerek. Kasayı temizleyin. Kasanızda kaç fan var ?

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
356
Ya kasanızın soğutması çok kötü veya aşırı tozlanmış olabilir. İşlemci sıcaklığı hiç sağlıklı değil. Hdd yi bilmiyorum ama yinede ısınmaması gerek. Kasayı temizleyin. Kasanızda kaç fan var ?
Bilgisayar laptop ve 1 fanı var. Ekran kartı ve işlemciyi tek fan soğutuyor.