Hd 7670m çalışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alix414
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alix414

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pc markası packard bell ls44hr pc de intel hd 3000 ve hd 7670m var fakat 7670m yi hiç bir oyunda kullanamıyorum atı catalyst center yüklü aygıt yöneticisinde driver yüklü gözüküyor ama atı catalyst center i açtığım zaman bile intel hd 3000 görüyor acil yardım lütfen

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
pc markası packard bell ls44hr pc de intel hd 3000 ve hd 7670m var fakat 7670m yi hiç bir oyunda kullanamıyorum atı catalyst center yüklü aygıt yöneticisinde driver yüklü gözüküyor ama atı catalyst center i açtığım zaman bile intel hd 3000 görüyor acil yardım lütfen

AMD & inteL Ekran Kartları için Toplu UnifL Sürücüsü

Bu sürücüyü bilgisayarınıza indirip kurduktan sonra aşağıda ki işlemi yapın.

https://mega.co.nz/#!pJZVBRiS!N7DSixD_m_dT_F23PjWtGkMaaiNOvZiZOyrMa2OB3jM

AMD Ekran Kartları için

Değiştirilebilir Grafikler, ayarlarından Pille çalıştığında otomatik olarak güç tasarruflu GPU'yu seç'te ki tiki kaldırın. Daha sonra hemen altında yer alan, Bir grafik işlem birimi seçin'den Yüksek performanslu GPU'ya tıklayın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın..

Daha önce birçok konuda anlattım bunu..

İntel Ekran Kartları için..

Laptopunuzun güç ayarlarını yüksek perofrmans olarak seçin. Bu resimden girdiğiniz ayarlardan, program ayarlarına girin, açılan pencereden ekle butonuna tıklayın, oynamak istediğiniz oyunu seçin, daha sonra bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin, yazılan yerden yüksek performanslı ekran kartını seçin, ve kaydettiğiniz oyuna girin..

w9zq.png

alix414

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dediğin programı yükledim ama değiştirilebilir grafik ayarları dediğin şeyi nerden açıcam anlamadım atı catalyst i açıyom öyle bir şey yok

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
dediğin programı yükledim ama değiştirilebilir grafik ayarları dediğin şeyi nerden açıcam anlamadım atı catalyst i açıyom öyle bir şey yok
virüs gibi birşey de var bunu yapan çok başıma geldi daha önce :) recovery veya formattan başka çaresi yok :)

alix414

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
virüs gibi birşey de var bunu yapan çok başıma geldi daha önce :) recovery veya formattan başka çaresi yok :)
ne yazık ki recovery şansım yok ve sırf ekran kartı çalışmıyor diye format atmıştım yine aynı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

dxdiag da ise intel hd 3000 gözüküyor böylde bir sorun var

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
gecen gün aynı sorun başımıza geldi son günlerde de çok fazla görüyoruz bu sorunları herseyi yaptık ettik inteli kaldırdık diğerini kurduk eski driver gerekiyor dediler onuda yaptık sorunu çözemedik tabi şu basbelasının söylediğini de yaptık baktık olmadı. intel hd graphici yeniden yükledik intelin sitesinden akşamının sabahına baktık oyunlarda nvidia çalışmaya başladı.Sen basbelasının dediklerini yap gerisini tevekkül et.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

Değiştirebilir Grafikleri bu şekil de yapacaksınız. Yüksek GPU'yu Seçin

De%C4%9Fi%C5%9Ftirilebilir-Grafikler.jpg