Hayko Cepkin, Türkiye'nin İlk Fantastik Çocuk Filminde

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181

Yapımcılığını Sinan Çetin'in yaptığı Çocuk isimli Türkiye'nin ilk fantastik çocuk filmi 18 Ocak'ta vizyona giriyor.

Filmin yönetmenliğini "Polis" filminden de tanıdığımız Onur Ünlü yaptı. Hayko filmde çocukluğunu mutsuz geçirdiği için tüm çocukların mutsuz olmasını isteyip, çocukların hayal kurmalarının önüne geçmek için dışarıya bir melodi yayan esrarengiz bir kutu yaptıran "İsfandiyar" isimli karakteri canlandırıyor. Cepkin tüm filmi hiç konuşmadan tamamlıyor.

Filmde Hayko Cepkin dışında rol alan diğer isimler ise Tuba Ünsal ve Ege Tanman.

[size=10pt]Kaynak[/size]

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
warkortali dedi ki:
Cepkin tüm filmi hiç konuşmadan tamamlıyor.
napıyo gene çığlık mı atıyo :D :D :D

tam kendine göre bi film bulmuş hayko tebrik ederim :D

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
hay allahım ne kadar saçma olmuş :D komedi filmi resmen :D

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
mavinok.ta dedi ki:
warkortali dedi ki:
Cepkin tüm filmi hiç konuşmadan tamamlıyor.
napıyo gene çığlık mı atıyo :D :D :D

tam kendine göre bi film bulmuş hayko tebrik ederim :D

mavinok.ta dedi ki:
hay allahım ne kadar saçma olmuş :D komedi filmi resmen :D

mavi, yeter ama yerden yere vururyorsun adamı :^) beğenmiyorsan beğenmiyorsundur hepsi bu, daha sıfat yakıştırmanın anlamı ne :@

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
fikir özgürlüğü istiyorum :D bu benim yorumum kardeşim alla alla :D

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
peki tamam. seninde beğenip bizim beğenmediğimiz birisi çıkar elbetteki. o zaman fikir özgürlüğümüzü bizde kullanırız kardeşim.

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
kullanın kardeşim :) kullanma diyen yok ki ben kıl kaptım herife o kadar alla sevmez zorunda değilim ayrıca

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
sana zorla bu adamı seveceksin diyen olmadı ki şimdiye kadar. ama sen öyle yorumlar yazıyorsun ki, bizlerin tepkisini çekiyorsun. tamam eleştirebilirsin, en doğal hakkın ama önce eleştirinin dozunuda ayarla.

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar eleştiri yaparken biraz daha özenli olalım...Neyi ya da kimi eleştirdiğimizi bilmden veya neyi anlatmak istediğimizi daha açık belirterek eleştirelim.
Önemli olan konu olarak açılmış olan filmin oyuncu kadrosuna bakarak kadrodaki kişileri özel hayatlarından yola çıkakarak eleştirmek olmamalı. Burda ki salt amaç kişinin filmde ( ya da başka bir sanat dalında) ne yaptığı, nasıl bir iş ortaya çıkardığıdır.

Sonuç olarak burda dikkat edilmesi gereken kural şudur diye düşünüyorum..tamamen kendi görüşümdür...

Eleştiri yapıcı ve yıkıcı olabilir.Eleştirimiiz yapıcı anlaşılıur dengeli ve seviyeli yaparsak sorun olmaz lakin yıkıcı gözze çök sokar gibi anlatımla tavırla yapılırsa dengesizlik olur. Ve unutulmamalıdır ki eleştiri konunun kendi içinde yapılmalıdır
:)
Film hakkında bahsedecek olursak.. Çocuklar için ideal bi filme benziyor.(fragmandan izlediğim kadarıyla). 18 Ocakta yarı yıl tatiline denk geliyor sanırım...zaman olarakta uygun ;)

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
işte bende onu diyorum ne kızıyorsunuz :D çocuklar için ideal bunda yanlış bişe yok :D kızmayın bana modum ^^

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
mavinok.ta dedi ki:
işte bende onu diyorum ne kızıyorsunuz :D çocuklar için ideal bunda yanlış bişe yok :D kızmayın bana modum ^^
Rica ederim ...K,mseye kızmak haddim değil
Sadece görüşümü belirttim ;)

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
kızdı kızdı mavi, mod sana kızdı :D :P