Hayattaki seçimler(9)...

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
WqS3w.jpg

Her bir yeni seçim arkanda acabalar ile dolu büyük bir soru işareti bırakır...
Sen hayatındaki soru işaretlerini silebildin mi kolayca..???

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bazıları evet, bazıları hayır.

Hepsini silmek kolay değil sanırım ve silemediklerimizde var.Yani cevap bulamadıklarımız.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Hayır o soru işaretleri zaman geldi büyüdü zaman geldi nokta oldu.

Keşke zamanı 5 yıl öncesine alabilsem.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
[video=youtube;g9BBvISJarc]http://www.youtube.com/watch?v=g9BBvISJarc[/video]

"İşte bitti"

_"Evet Bitti!"

"Peki bunu değil de diğerini seçseydi hayatı çok mu farklı olurdu? Bunu herkes için soruyorum, gerçekten farklı mı olurdu hayat?"

_"Evet farklı olurdu ama sadece öyküsü, bunu yaşıcağına öbürünü yasamış olurdu!"

"Yani?"

_"Yani sonuç seçimlerde hep aynıdır acı her neyi seçersen seç seçemediğin hep üzüntü kaynağı olacaktır,

_Aklın hep o seçemediğinde kalıcaktır, o seçemediğini seçmiş olsaydı gene bana bu soruyu sorucaktın. Hayatta herşey yüzde ellidir,

_Aklınla davransan yüreğin, yüreğinin sesini dinlesen aklın sana bu soruyu hep sorucaktır, seçemediğin hep acı vericek bu sabit acı hep olucak!"

"Bu kadar mı umutsuz yani?, güzel bir yönü yok mu bu seçimlerin?"

_"Olmaz olur mu var"

ACINI SEÇMEKTE ÖZGÜRSÜN.

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
[video=youtube;g9BBvISJarc]http://www.youtube.com/watch?v=g9BBvISJarc[/video]

"İşte bitti"

_"Evet Bitti!"

"Peki bunu değil de diğerini seçseydi hayatı çok mu farklı olurdu? Bunu herkes için soruyorum, gerçekten farklı mı olurdu hayat?"

_"Evet farklı olurdu ama sadece öyküsü, bunu yaşıcağına öbürünü yasamış olurdu!"

"Yani?"

_"Yani sonuç seçimlerde hep aynıdır acı her neyi seçersen seç seçemediğin hep üzüntü kaynağı olacaktır,

_Aklın hep o seçemediğinde kalıcaktır, o seçemediğini seçmiş olsaydı gene bana bu soruyu sorucaktın. Hayatta herşey yüzde ellidir,

_Aklınla davransan yüreğin, yüreğinin sesini dinlesen aklın sana bu soruyu hep sorucaktır, seçemediğin hep acı vericek bu sabit acı hep olucak!"

"Bu kadar mı umutsuz yani?, güzel bir yönü yok mu bu seçimlerin?"

_"Olmaz olur mu var"

ACINI SEÇMEKTE ÖZGÜRSÜN.
Sen bazı seçimlerini unutmak istemeyerek kendine acı çektiriyorsun farkındasın değilmi.

sefakopan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben daha şimdiden çocukluk yıllarımı özlüyorum(18 yaşım). Keşke şöyle 9-10 olsam diye. Büyüklerimizin hallerini düşünemiyorum. Ben böyleysem.

Reaksiyon puanı
189
Hayatta yaptığım hiç bir seçime yanmam da küçükken annemin benim için istediği şeyleri keşke yapsaymışım diyorum şimdi...

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
WqS3w.jpg

Her bir yeni seçim arkanda acabalar ile dolu büyük bir soru işareti bırakır...
Sen hayatındaki soru işaretlerini silebildin mi kolayca..???
Şuan verdiğim kararların meyvesini topluyorum. Yapmam gereken işler varken geriye dönüp bakmak yersiz bence :)