Hayattaki En Büyük Pişmanlığınız ? (Videolu Yanıt Bekliyorum)

Bu konuyu okuyanlar

Storify.org

Öğrenci
Katılım
27 Mayıs 2017
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Selamlar ShiftDelete Ailesi

Bazı arkadaşlarımız bilir, yeni projem olan storify.org - Samimi sosyal medya platformu için aşırı derece fikir arayışları içerisindeyim, üretkenliğimi konuşturmak istiyorum.

Bu yüzden asıl amacım Türkiyede yeni nesil bir sosyal medya platformu oluşturmak. (Sosyal medya platformu) demek sadece haberler, teknoloji bilmem facebook şu güncellemeyi yaptı, yok snapchat'te herkes kedi oldu değil.
Samimi sosyal medya platformu tamamen samimiyet üzerine kurulmuş olabilicek içeriklere de yer vermek istiyorum, bu yazı içeriği de olabilir ayrıca, video içerikleride. Sosyalleşmek adına bir çok farklı stratejiler de geliştiriyorum ve düşünüyorum plan proje yapmak için.


# Bu yüzden aklıma bi fikir geldi tabiki bazı üyeler bunu kabul etmeyebilir ve kötü eleştire bilir. Sitemde Sizden gelenler bölümü oluşturup, burada video içeriklerine yer vermeyi düşünüyorum.

Sorumuz şu: Hayattaki En Büyük Pişmanlığınız ?

Destek olmak ve katılmak isteyen arkadaşlarımız, abilerimiz, ablalarımız bu soruyu videolu yanıtlayarak bana gönderebilirlerse eğer, hepsini birleştirip video haline getiriceğim.

Daha sonrasında, bir makele yazarak konu ile ilgili, sitemde Sizden Gelenler bölümünde paylaşıcağım ve Videoyu altına ekleyeceğim bu arada YouTube kanalıma da yüklüyeceğim. Video başlığını ise ShiftDelete Üyelerine Sorduk: Hayattaki En Büyük Pişmanlığınız Nedir? şeklinde kanalımızda da paylaşıcağım.

Bu farklılık düşüncesi olan projeme destek olmak isterseniz, Hayattaki En Büyük Pişmanlığınız Nedir? soruna cevap olarak, videolu yanıt vererek bana gönderebilirsiniz.

Şimdiden, destek olabilicek ve kötü eleştiri yapıcak kişilere teşekkür ediyorum.​
 
Üst