- Reaksiyon puanı
- 2,799
Başlatıyorum
9 Aydır şu ikisine güvenemiyorum.
9 Aydır şu ikisine güvenemiyorum.
Google kadar veriyi Dünya'da başka bir şirket barındırsaydı emin olun çok kötü amaçlar için kullanırdı. Google seviyesinde iş ahlakına sahip şirketler arasına sanırım bir de Apple'ı ekleyebilirim. Facebook'un elindeki veri belki de Google'ın elinde bulunan verinin çeyreği bile değil ama yaptıkları ortada.Söz veripte, yapmayanlara güvenmiyorum.
Google Chrome ve Google'a güvenmiyorum.
Hiç o açıdan düşünmemiştim.Google kadar veriyi Dünya'da başka bir şirket barındırsaydı emin olun çok kötü amaçlar için kullanırdı. Google seviyesinde iş ahlakına sahip şirketler arasına sanırım bir de Apple'ı ekleyebilirim. Facebook'un elindeki veri belki de Google'ın elinde bulunan verinin çeyreği bile değil ama yaptıkları ortada.
Yandex'e tam aksine güveniyorum, Rus sitelere güvenim yüksek.Yandex, Nutella, casper, çin.
(bu devirde babana bile güvenmeyeceksin)
Benim hiç güvenmediğim bir çok şey var ama ilk aklıma gelenleri söyleyeyim. Çoğu bilgisayar oyunları ve bütün Hollywood filmleri.
Neden?Yandex'e tam aksine güveniyorum, Rus sitelere güvenim yüksek.
Kimin bacakları? Kimin bacakları he? ? eheheheBacakları arasında kıllı canlıyla dolaşanlara..
Çünkü o kıllı ne isterse o olur.
(Süvariler)
Atlı askerin bacakları ??Kimin bacakları? Kimin bacakları he? ? ehehehe
Bacaklar arasında ne dolanıyorsa zaten hep onun sözü geçer???
Şimdiki askerler pek at kullanmaz. Ortada başka seçim bırakmıyorsun malesef.Atlı askerin bacakları ??
Eski devirdeki atlı askerlere güvenmiyorum ?Şimdiki askerler pek at kullanmaz. Ortada başka seçim bırakmıyorsun malesef.
Düşündüğüm şeyi söyle ?
Google ın kullanmadığını nereden biliyorsunuzGoogle kadar veriyi Dünya'da başka bir şirket barındırsaydı emin olun çok kötü amaçlar için kullanırdı. Google seviyesinde iş ahlakına sahip şirketler arasına sanırım bir de Apple'ı ekleyebilirim. Facebook'un elindeki veri belki de Google'ın elinde bulunan verinin çeyreği bile değil ama yaptıkları ortada.
çok doğru söylemişsin
Uçmaya hazirmisin everest sunarEverest psuma ? ?