Anket Hayatınızda Hiç Çevirmeli Modem Kullandınız Mı?

?

• Evet

Kullanılan: 3 50.0%
  • Hayır

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Bilmeyenler için söyliyim eskiden internete bağlanmak için bir sanal numara çevirmeniz lazımdı modemden sonra bilgisayardan bağlandı işareti geldiğinde artık interneti kullanabilirdiniz. Hayatında hiç gerçekten çevirmeli modem kullanan varmı kullananlar nasıl bir deneyim yaşadığını anlatırsa sevinirim.

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Annem anlatıyordu bi ara ama ben hiç hatırlamıyorum kullanmadım

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
İnternete ilk sefer 2012'de kullanmaya başladığım için zaten cevap belli oluyor, kullanmadım.

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986
Bilmeyenler için söyliyim eskiden internete bağlanmak için bir sanal numara çevirmeniz lazımdı modemden sonra bilgisayardan bağlandı işareti geldiğinde artık interneti kullanabilirdiniz. Hayatında hiç gerçekten çevirmeli modem kullanan varmı kullananlar nasıl bir deneyim yaşadığını anlatırsa sevinirim.
Kullanmadım.

lamer

Asistan
Reaksiyon puanı
150
Hangi yılda vardı böyle bişi
Aşağı yukarı 2008 lere kadar kullanımı vardi fakat sonra adsl vdsl modemlerin gelmesiyle rafa kalktı. Halen daha kullanabilirsiniz tabi ama 56kb hız ile ne yapacaksiniz ?
Dogrudan telefon hattı uzerinden bağlantı sağlanıyordu ve bağlantı esnasında çıkan cok meshur garip bir ses olurdu. Tabi kol gibi telefon faturasına sebep olduğu gibi internete bağlandığınız sırada telefon da kullanılamazdi.

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Aşağı yukarı 2008 lere kadar kullanımı vardi fakat sonra adsl vdsl modemlerin gelmesiyle rafa kalktı. Halen daha kullanabilirsiniz tabi ama 56kb hız ile ne yapacaksiniz ?
Dogrudan telefon hattı uzerinden bağlantı sağlanıyordu ve bağlantı esnasında çıkan cok meshur garip bir ses olurdu. Tabi kol gibi telefon faturasına sebep olduğu gibi internete bağlandığınız sırada telefon da kullanılamazdi.
ben 1999’da doğduğuma göre ve 4 yaşında internet kullanmaya başladığıma göre 2003 veya başka yıllarda hiç böyle bir modem kullandığımı hatırlamıyorum ilginç ?