- Reaksiyon puanı
- 7,873
Merak ettim, siz hayatınızda en çok ne isterdiniz? Ayrıca anket bölümüne bakmanızı öneririm.
Merak ettim, siz hayatınızda en çok ne isterdiniz? Ayrıca anket bölümüne bakmanızı öneririm.
Kendi düşüncemden örnek vereyim; Google, milyonları çalışanlarının üzerinden kazanmadı. Evet onlar da vesile oldu fakat böyle bir seviyeye gelmesinin sebebi insanlara sunmuş olduğu hizmetler ve sağladığı servislerdi. İnsanların hayatlarına kazandırdığı kolaylığın haddi hesabı yoktur, haliyle insanlara tonlarca yarar sağlayan bu oluşumda ben de üst düzey bir konumda bulunmak isterim. Ayrıca hakettiği sürece kazandığı milyonlar helal olsun ne diyelimbaşkalarının benim üzerimden milyonlar kazanmasını kölelikten öte bir şey olmadığını düşünüyorum
o matematiksel anlamda problemi olan ben için bile cezbedici bir hayalGoogle'da kıdemli yazılım mühendisi olmak
8 saat oyun mu ? Eğer geçiminizi ordan sağlamıyorsanız gerçekten haddinden fazla bir rakam bu.Geçim sıkıntısı olmadan hergün
8 saat uyku - 8 saat oyun - 8 saat kişisel gelişim (kitap - sanat - spor vb.)
Onu Yapamassın Sömürge Alanlar Ne Dicek ?Afrikaya gidip tüm afrikayı kapsayan bir ülke açardım sonra ordaki madenlerden vb. gelen paraları katlarca arttırırım sonrada ekonomi düzelir adaletli bir yer olurdu.
Eğer Yarım saatlik aralıklarla kalkıp evin içerisinde birkaç tur atıp tekrar dönersem. Bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.8 saat oyun mu ? Eğer geçiminizi ordan sağlamıyorsanız gerçekten haddinden fazla bir rakam bu.
Cevap Yokmu ?Afrikaya gidip tüm afrikayı kapsayan bir ülke açardım sonra ordaki madenlerden vb. gelen paraları katlarca arttırırım sonrada ekonomi düzelir adaletli bir yer olurdu.
Umarım Hayallerine Ulaşırsın.Astsubay olmak son 1 senem kaldı
Güzel dileğiniz için teşekkür ederim umarım herkes istediği şeylere hakedip ulaşabilirUmarım Hayallerine Ulaşırsın.
Cevabınızı önceden de gördüm ama cevap vermedim ne olur ne olmaz.Cevap Yokmu ?
NedenCevabınızı önceden de gördüm ama cevap vermedim ne olur ne olmaz.