Hayatımı Etkileyecek . Bakabilir misiniz?

Sizce ne yapmalıyım?

• Hedefini değiştir.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hedefinin arkasından git.

Kullanılan: 1 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .

crazysharky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu an yazacaklarım bazılarına çok komik gelebilir ama benim için hayati önemi var.Fen lisesinde 11.sınıf öğrencisiyim artık meslek seçimine karar verme Zamanı geldi de geçiyor . Benim de hedefim aynı lisede bulunduğum kişilerin yarısı gibi tıp. Ancak hematofobi (kan tutması) rahatsızlığım var . Size yalnızca bir soru soracağım : Bu fobi doktor olmama engel mi ? Eğer engelse hedefimi değiştireceğim ama su an istediğim meslek cerrahlık. Tıp okuyanlardan bazıları bu korkuyu yendiğini söylüyor ilk yıllar alıştırma falan yapıyorlarmış ama bazıları da bıraktığını söylüyor. Bu kadar çalışmayı tıp fakultesı kazanıp (eğer kazanırsam)bırakmak için yapmak istemiyorum. Anlayacağınız durum bu cevaplarınızı bekliyorum lütfen 2 dakikanızı ayırın lütfen .

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Psikolojik birşey sonuçta, aşılabilir diye düşünüyorum. Profesyonel yardım almayı da düşünebilirsin.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Okul rehber öğretmeniniz bu işler için para alıyor.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Ancak hematofobi (kan tutması) rahatsızlığım var . Size yalnızca bir soru soracağım : Bu fobi doktor olmama engel mi ? Eğer engelse hedefimi değiştireceğim ama su an istediğim meslek cerrahlık.
İyi bir psikologa danışabilirsiniz. Belki de bu olayı atlatmanın yolları vardır.

crazysharky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yazdiklariniz icin tesekkur ederim . Su an youtube dan beyin ameliyati videosu izliyorum . Video olmasina ragmen kotu oluyorum arada Bir ama İnşallah iyi olucam . Tavsiyesi - farkli gorusu olan varsa yazacaklariniz benim icin degerli ...