Yardım Hayatıma reset çekiyorum

Reaksiyon puanı
120
Kalbini kırdığım arkadaşlarım oldu, karakterimden memnun değilim, intikam almak istiyorum ama bunu değişerek yapmak istiyorum. Yüzümü, şeklimi, olabilecek her şeyimi değiştireceğim. Sosyal medya hesaplarımdan çıkıp yeni hesaplar açacağım. Çünkü artık vicdan azabım beni boğa boğa öldürdü. Burada abilerim varsa eğer, yaptığım doğru mu? diye sormak isterim son olarak. Zira bu ciddi bir karar olacak ama yine de doğruluğundan emin olmak için tecrübeli olanların kararlarına danışayım dedim.

Reaksiyon puanı
120
Bilmiyorum. Kendimden tiksiniyorum. Sanki farklı biri olunca mutlu olacakmış gibi hissediyorum.

Son düzenleyen moderatör:

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
192
yazdıkların bence anlaşılmaz ve yanlış . snaldan mı kalp kırdın ? hesaplarını kapatman ne alaka?

Reaksiyon puanı
120
yazdıkların bence anlaşılmaz ve yanlış . snaldan mı kalp kırdın ? hesaplarını kapatman ne alaka?
Sanaldan kalp kırdım evet. Hesap kapatmak da artık kendi sosyal medya profilime dair hiçbir şey hatırlamamak istememden kaynaklı.

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
192
zaman zaman ben de böyle seyler yasadım üzülüyordum kırdım mı diye sal gitsin senin o kırdıgın insanlar kim bilir kimi nasıl kırmıstı . konu acacak kadar önemli görmüyorum bu durumu. bence sosyal medyadan uzak durmalısın misal dc dıye bir yer vardı ipini koparan gelmiş hakaret ediyordu birbirine ben de onlara kapattım rahatım mutluyum. yok kırdım ettim eyledim sal gitsin.zaten konu acmıs perprisan olmussun haline bak keske herkes boyle olsa bi daha yapma o kadar.

Reaksiyon puanı
120
zaman zaman ben de böyle seyler yasadım üzülüyordum kırdım mı diye sal gitsin senin o kırdıgın insanlar kim bilir kimi nasıl kırmıstı . konu acacak kadar önemli görmüyorum bu durumu. bence sosyal medyadan uzak durmalısın misal dc dıye bir yer vardı ipini koparan gelmiş hakaret ediyordu birbirine ben de onlara kapattım rahatım mutluyum. yok kırdım ettim eyledim sal gitsin.zaten konu acmıs perprisan olmussun haline bak keske herkes boyle olsa bi daha yapma o kadar.

Eyvallah hocam da, vicdan azabını üstümden atamıyorum. Olmuyor. Ben her gün kirli geçmişimi düşünüp kendimden nefret etmek istemiyorum:(

Reaksiyon puanı
120
ne yaptın ki bu kadar acı cekecek
Bir şekilde yalan söylemişim, muhtemelen farkında olmadan bir şeyi eksik söylememle oluşmuş bir sorunlar dizisi. Daha sonra da işte, affettirme çabalarımın ters tepmesi vs...

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
192
e ne var nası bi yalan soyledin ki iftira mı attın tam soyle

Reaksiyon puanı
120
e ne var nası bi yalan soyledin ki iftira mı attın tam soyle
Açıkçası, önce A kişisine kendisiyle ilgili kendisiyle ilgili birkaç duygumu paylaştım. Biraz tuhaf ve garip karşıladı sonrası kaş yaparken göz çıkarmak mantığı. İkinci olarak da A kişisi ile yaşadığım bir sorunu B kişisi ile çözmeye çalışmam ve B kişisinin bana her şeyi anlatmadın yalan söyledin deyip bir daha mesajlarıma bakmaması.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıkçası, önce A kişisine kendisiyle ilgili kendisiyle ilgili birkaç duygumu paylaştım. Biraz tuhaf ve garip karşıladı sonrası kaş yaparken göz çıkarmak mantığı. İkinci olarak da A kişisi ile yaşadığım bir sorunu B kişisi ile çözmeye çalışmam ve B kişisinin bana her şeyi anlatmadın yalan söyledin deyip bir daha mesajlarıma bakmaması.
Ama B kişisinden kasıtlı olarak bir şey saklamadım, belki eksik anlatmış olabilirim en kötü.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Önce kendin ol ve sosyal medyaya bu kadar bağlanma veya önem verme. Gerçek hayatta takıl ve ciddi olmaya çalış elinden geldiğince.

Kendin ol deyince de yanlış anlama açıklamam gerekir ise:

İLİM İLİM BİLMEKTİR

İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendin bilmezsin
Ya nice okumaktır

Okumaktan murat ne
Kişi Hak'kı bilmektir
Çün okudun bilmezsin
Ha bir kuru ekmektir

Okudum bildim deme
Çok taat kıldım deme
Eğer Hak bilmez isen
Abes yere gelmektir

Dört kitabın mânâsı
Bellidir bir elifte
Sen elifi bilmezsin
Bu nice okumaktır

Yiğirmi dokuz hece
Okursun uçtan uca
Sen elif dersin hoca
Mânâsı ne demektir

Yunus Emre der hoca
Gerekse bin var hacca
Hepisinden iyice
Bir gönüle girmektir

YUNUS EMRE

Reaksiyon puanı
120
Önce kendin ol ve sosyal medyaya bu kadar bağlanma veya önem verme. Gerçek hayatta takıl ve ciddi olmaya çalış elinden geldiğince.

Kendin ol deyince de yanlış anlama açıklamam gerekir ise:

İLİM İLİM BİLMEKTİR

İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendin bilmezsin
Ya nice okumaktır

Okumaktan murat ne
Kişi Hak'kı bilmektir
Çün okudun bilmezsin
Ha bir kuru ekmektir

Okudum bildim deme
Çok taat kıldım deme
Eğer Hak bilmez isen
Abes yere gelmektir

Dört kitabın mânâsı
Bellidir bir elifte
Sen elifi bilmezsin
Bu nice okumaktır

Yiğirmi dokuz hece
Okursun uçtan uca
Sen elif dersin hoca
Mânâsı ne demektir

Yunus Emre der hoca
Gerekse bin var hacca
Hepisinden iyice
Bir gönüle girmektir

YUNUS EMRE
Ağzına sağlık Hüdhüd hocam ☺️

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Biraz öyle hocam, ama bahsettiğiniz durum, bir hayat eşi edinmek mi? Eğer öyleyse aslında bir hayat arkadaşına ihtiyacım var.
Zaten sanırsam utandığından ya da bazı çekincelerin yüzünden A kişisi olarak bahsettiğinden senin biri ile evlilik üzere bir ilişki başlatmak isteğinde olduğunu düşündüm. Doğru mu? Yani güzel bir hatun ile evlilik yolunda bir bağ kurmak mı istiyorsun?

Reaksiyon puanı
120
Zaten sanırsam utandığından ya da bazı çekincelerin yüzünden A kişisi olarak bahsettiğinden senin biri ile evlilik üzere bir ilişki başlatmak isteğinde olduğunu düşündüm. Doğru mu? Yani güzel bir hatun ile evlilik yolunda bir bağ kurmak mı istiyorsun?
Yaşım 14, bu kadar erken olmaz öncelikle hayata atılma sürecine giriş yapmalıyım. Ki hayata atılıyor ve zorluklarla mücadele dönemine başlıyorum. Ama kafam karışık, ergenliğin verdiği bir heyecan mı yoksa cidden bir evlilik ihtiyacı mı? Tam olarak tespit edemedim.