Yardım Hayatı Kaldıramıyorum.

berkktug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
7. sınıf öğrencisiyim ama hayat bana şimdiden zor gelmeye başladı. Sınavlarım hep kötü, ailem bana sürekli "senden bir bok olmaz" diyor. Matematikten nefret ediyorum. Abimi sürekli bana örnek gösteriyorlar. Deneme sınavlarına girmekten bile korkar oldum. Tek mutlu olduğum özelliğim yabancı dil öğrenmeyi ve teknolojiyle uğraşmayı çok seviyorum. Hiç bir şey yapamıyorum. Lütfen bana bir yardım etin 13 yaşımda yaşama sevincimi kaybettim. Nasıl kurtulabilirim bu durumdan?

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003
Durumun kötüymüş. Sana sınav konusunda yardım edebilirim. Bana özelden yaz forumda.

TombalakKedi

Asistan
Reaksiyon puanı
88
7. sınıf öğrencisiyim ama hayat bana şimdiden zor gelmeye başladı. Sınavlarım hep kötü, ailem bana sürekli "senden bir bok olmaz" diyor. Matematikten nefret ediyorum. Abimi sürekli bana örnek gösteriyorlar. Deneme sınavlarına girmekten bile korkar oldum. Tek mutlu olduğum özelliğim yabancı dil öğrenmeyi ve teknolojiyle uğraşmayı çok seviyorum. Hiç bir şey yapamıyorum. Lütfen bana bir yardım etin 13 yaşımda yaşama sevincimi kaybettim. Nasıl kurtulabilirim bu durumdan?
Banada aynisini yapıyorlar telefonda babamla güzelce konuşuyorum sendenmi adam olcak diyor 9.cü sinifim ve bana istediklerimi almıyor

supraadam

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Kardeşim sen daha ergenliğe bile girmemişsin şimdiden böyle ergen ergen davranırsan Allah korusun inthar bile edersin seni iyi anlıyorum günde 5 saat oyun oynayıp tembel olunca bende inkar ediyodum böyle bak teknoojiye ilgin varmış yazılım okuyaiblirirsin bilgisayar mühendisi olabilirsin.Büyük ihtimalle senin kaygın 8. sınıftaki lgs yüzünden ortalaman 80 85 civarı ise ortalamayla anadolu lisesine git ordan yazılım yada pc mühendisi olursun ama lgs puanını 300 civarı tut teknik anadoluya gidersen teknoloji ile ilgili bir sürü 10 dan fazla bölüm var aklına yatan bir bölümü kazanırsın universtinei kazanırsın kafan rahat olur sonra. Sana önerim ders çalışmayı istemiyosan ders kitabını falan boşver youtubeden izle ders videosu.

kayacaN0

Asistan
Reaksiyon puanı
223
Kanka aynı durumları bende yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. Ders çalışmayı sevmesen bile çalış. Senden bir b*k olmaz diyenlerin yüzlerini kızart. Kızartmazsan ilerde kafanı baya şişirecekler ve daha çok üzülecek. LGS için çok fazla çalış. Birde sevgili olaylarına falan girme sakın. Girersen kafan daha çok ağrır. Ben 10. sınıfa gidiyorum ve arada kendime "Keşke zamanında çalışsaydım da LGS den iyi bir puan alsaydım, milletin yüzünü kızartsaydım" diyorum. İlerde böyle dememek için çalış.