Hayata geliş amacım yok

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Sabah kalktım kahvaltımı yaptım gece yarısına kadar telefonda gez dolaş sonra tekrar yemek ye sonra yat. Oyun oynamak istiyorum ama pc sağolsun hiçbişi oynayamıyorum. Sosyal medyadada takılmaj istemiyorum. Hobi edinmek istiyorum ama hepsi par apara para ve benim tek kuruş param yok. Bir türlü kendime iş bulamıyorum. Bulabilirsem güzel bir laptop almak istiyorum. Bütün gün SIKILIYORUM. Arkadaşım da yok. Bütün gün eve kilitlenip kaldım. Napıcam ya? Tavsiyeleriniz nelerdir? Bu evde keçileri kaçırıcam yeminle

Mikail_Ebrinç

Profesör
Reaksiyon puanı
2,700
Sabah kalktım kahvaltımı yaptım gece yarısına kadar telefonda gez dolaş sonra tekrar yemek ye sonra yat. Oyun oynamak istiyorum ama pc sağolsun hiçbişi oynayamıyorum. Sosyal medyadada takılmaj istemiyorum. Hobi edinmek istiyorum ama hepsi par apara para ve benim tek kuruş param yok. Bir türlü kendime iş bulamıyorum. Bulabilirsem güzel bir laptop almak istiyorum. Bütün gün SIKILIYORUM. Arkadaşım da yok. Bütün gün eve kilitlenip kaldım. Napıcam ya? Tavsiyeleriniz nelerdir? Bu evde keçileri kaçırıcam yeminle
postal 2 oyna

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,259
Konu başlığın Elfaz-ı Küfür olabilir. En iyisi Kelime-i Şehadet getir ve Elfaz-ı Küfür için tövbe et.

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
Her insanın hayata geliş amacı sınavdan geçmesi ve allaha kulluk etmesi ben de senin gibiyim tek senin öyle olduğunu sanma :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu başlığın Elfaz-ı Küfür olabilir. En iyisi Kelime-i Şehadet getir ve Elfaz-ı Küfür için tövbe et.
Takibe eklendin :)

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Aslında yürüyüş yapabilirsin kafa dağıtmak için kendine youtube kanalı açıp değişik videolar hazırlayabilirsin al sana fikir

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Hayatın bir amacı yok diyenler çok yanlış düşünüyor bütün gün evde oturursanız kafayı yersiniz mesela ben sürekli dışarıdayım bazen 1 hafta evime uğramıyorum. Arkadaşlar dışarıda hayat var hiç gidicek yer bulamıyorsam bile sahile iniyorum takıyorum kulaklıklarımı bisiklet sürüp rahatlıyorum akşam eve gelince kendimi çok iyi hissediyorum lütfen sizde biraz kendinizi mutlu edin böyle olmaz

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,969
Bir insanın illa çok istediği şeyler olur. İmkânı olmasa bile hayal eder işte. Evde otura otura şişersin, Türkiye'de yaşıyor olman da ayrıca bir zorluk bu konuda. Sana tavsiyem ise arkadaş edin, niye hiç arkadaşın yok senin? :D

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986
Kitap oku.Ders çalış.

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
192
müzik dinlemeyi seviyor musun ? seviyorsan müzik dinle. paraya gerek yok müzik kanalları var uydu varsa evinizde yoksa telefonunda indirdigin vardır sahsen benim var :D film izlemeyi seviyor musun film izle dizi seviyorsan dizi izle internetiniz var cünkü eger sınırlı ise internet tabi video izleme cok yazar. gezi programı seviyorsan gezi programı izle. sokağa çık yürüyüş yap . mahallede konusabildigin kişilerle iletisim kurmaya calış. kumandayı al tüm kanalları gez mutlaka hosuna giden seyler olacak uydu varsa . kitap oku kütüphaneden ödünc al mutlaka sevecegin kitap olacak . kitap önerisi iste film önerisi iste yasını belirterekten kendi yas grubunun cevaplarını önemse sana yakın tercihlerde bulunacaklardır. şimdilik aklıma bunlar geldi basarılar

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Bir insanın illa çok istediği şeyler olur. İmkânı olmasa bile hayal eder işte. Evde otura otura şişersin, Türkiye'de yaşıyor olman da ayrıca bir zorluk bu konuda. Sana tavsiyem ise arkadaş edin, niye hiç arkadaşın yok senin? :D
Ugh. Korona yüzünden

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
ortamlara girin hocam büyük topluluk sunucularına arkadaş edinirsiniz
Bu bana kötü bir anımı hatırlattı. Ocak 2020 gibi bir amatör sunucuya girmiştim. En az 10 15 arkadaşım olmuştu. Ama sunucu kapanınca hepsi değişti. hepsi birden şer* çıktı. O yüzden deneyemiyorum. Ama denicem. :) arkadaş bulmayı çok istiyorum. gerçek bir arkadaş

efhmedia34

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Bu bana kötü bir anımı hatırlattı. Ocak 2020 gibi bir amatör sunucuya girmiştim. En az 10 15 arkadaşım olmuştu. Ama sunucu kapanınca hepsi değişti. hepsi birden şer* çıktı. O yüzden deneyemiyorum. Ama denicem. :) arkadaş bulmayı çok istiyorum. gerçek bir arkadaş
Hocam vereyim kendi tagimi efhmedia#0440

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
kardeşim adam pc kötü diyor sen video üret diyorsun nasıl üretsin?
En kötü internet kafeye gidersin orada çok ucuza halledebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

müzik dinlemeyi seviyor musun ? seviyorsan müzik dinle. paraya gerek yok müzik kanalları var uydu varsa evinizde yoksa telefonunda indirdigin vardır sahsen benim var :D
Spotify diye bir program var hiç haberiniz yokmu? Oradan bedavaya istediğin müziği dinliyorsun

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Apple lover kardeş Spotifydan haberimiz var onun için de internet lazım kaldı ki üyelik lazım artı bir süre sonra reklam giriyor ve dinlemen zorunlu gibi bir şey. Neden bedava dinleyeceğim şeye para vereyim youtubedan dinliyorun Spotifydan dinlemiyorum ne gerek var sevmediğim uygulama. Artı telefonumda yüzlerce müzik var. ?

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Apple lover kardeş Spotifydan haberimiz var onun için de internet lazım kaldı ki üyelik lazım artı bir süre sonra reklam giriyor ve dinlemen zorunlu gibi bir şey. Neden bedava dinleyeceğim şeye para vereyim youtubedan dinliyorun Spotifydan dinlemiyorum ne gerek var sevmediğim uygulama. Artı telefonumda yüzlerce müzik var. ?
Sevdiğin şarkı var mı?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,442
Hayata geliş amacımız yaşama içgüdülerimiz sayesindedir.
Ölmemek için uğraş verdik sıcak yer aradık veeee Boom Dünyadayız :D

İleride Gezegenler soğuyunca insanlar sıcak yer aramak için uğraş vericek.
Hatta dünyanın merkezine bile inmeye başlayacaklar.

Veee insanlardan biri Soğumuş magma çekirdeğine girdi mi Boooom Yeni boyuta evrim geçirecek.

Büyüdükçe büyüyücek. En sonda uzaydakı kara delikten sağsalim geçebilecek büyüklüğe ulaşınca yeni boyutta gözünü açıcak.

Düşündüğüm Teori baya sağlam bana göre.

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,872
yaşın kaç, nerede oturuyorsun, arkadaş olalım? :)

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,872
Ben Kocaeli Darıca'dayım ama yaş farkı epey var :)