Yardım Hayat

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MRU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MRU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hayatım çidden kötü olmaya başlıyo ders çalışamıyorum istek yok hiç bir hedefim yok teknoloji ile aram iyi ve teknoloji ile ilgili bir şeyler istiyom yani ne yazsam bilmiyom belki yardımınız dokunur

AdigeOguz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
48
İlgi duyduğun alana her zaman önem ver hocam. Profesyonel kariyer olarak olmasa bile hobi olarak yapmayı sürdür. Zevk aldığın şeyleri yap.
Bunun yanı sıra derslerini ihmal etme. Evet sıkılacaksın, bunalacaksın, daralacaksın ama katlanmak lazım.

MRU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
İlgi duyduğun alana her zaman önem ver hocam. Profesyonel kariyer olarak olmasa bile hobi olarak yapmayı sürdür. Zevk aldığın şeyleri yap.
Bunun yanı sıra derslerini ihmal etme. Evet sıkılacaksın, bunalacaksın, daralacaksın ama katlanmak lazım.
Hocam yazılıma yönelmeyi düşünüyorum yani emin değilim ama en yüksek oranlı bu

AdigeOguz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
48
Hocam yazılıma yönelmeyi düşünüyorum yani emin değilim ama en yüksek oranlı bu
Ne güzel işte. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama liseye gittiğini varsayarak konuşacağım. Hatam olursa düzeltirsin beni.
Yazılıma ilgi duyuyorsun bu mükemmel bir şey. Biraz gayret ederek üniversitede ilgi alanına uygun bir bölümü kazanabilirsin. İlgi alanın üzerinde çalışmak da her zaman iyidir. En azından zevk alarak yaparsın yaptığın işi.
Ancak ilk tavsiyem kendine bir hedef belirlemen olacaktır....

MRU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ne güzel işte. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama liseye gittiğini varsayarak konuşacağım. Hatam olursa düzeltirsin beni.
Yazılıma ilgi duyuyorsun bu mükemmel bir şey. Biraz gayret ederek üniversitede ilgi alanına uygun bir bölümü kazanabilirsin. İlgi alanın üzerinde çalışmak da her zaman iyidir. En azından zevk alarak yaparsın yaptığın işi.
Ancak ilk tavsiyem kendine bir hedef belirlemen olacaktır....
Yazılım okuyacağım sizin gibi kişilerin yorumları ile ilgili olduğum alana girmeye karar verdim