- Reaksiyon puanı
- 6,518
Hayır değilim.Çocuk musun?
Gideri var.harcarlar bunu
bende ABD - TR karşılaştırması bekliyodum.
Hayat işte, ne oldum demeyeceksin.Eeee yani? Bu saçma ve boş videodan ne anlam çıkarmalıyız? Sadece gördüğüm boş resimler falan. Hiç bir faydası yok kimseye. Bunlardan ne anlıyorsunuz ki? Bari işe yarayan veya başkalarına yardım eden konu açsanız.
Olayı anlamak için videoyu durdurmamda geçen saniyeleri de eklesek dbwhnwqj10 saniyemi geri ver
Anladın mı?Olayı anlamak için videoyu durdurmamda geçen saniyeleri de eklesek dbwhnwqj
Yüzde 1 kısmı, izlenmeye değer bak.%99 gereksiz bir videodur o yüzden izlemiyeğim.
Maalesef reisAnladın mı?
İşte reddedilmek nelere kadir .Maalesef reis
Herhalde bi kız bi şahsı reddetmiş fln öyle bişiler ama emin değilim
boş eleştiri yapmaktan ne anlıyorsun seversin yada sevmezsin bu kadar başlık açan kişiyi açtığı başlıktan dolayı eleştirmek kimseye düşmez kaliteli başlık açabilirsinEeee yani? Bu saçma ve boş videodan ne anlam çıkarmalıyız? Sadece gördüğüm boş resimler falan. Hiç bir faydası yok kimseye. Bunlardan ne anlıyorsunuz ki? Bari işe yarayan veya başkalarına yardım eden konu açsanız.
Güzel şeyler de açıyorum. Arada eğlenelim.boş eleştiri yapmaktan ne anlıyorsun seversin yada sevmezsin bu kadar başlık açan kişiyi açtığı başlıktan dolayı eleştirmek kimseye düşmez kaliteli başlık açabilirsin
hocam ben size kızmadım dünyanın bin bir tülü hali var bunu görmezden gelemeyiz açık bir şey var video eğlence amaçlı yapılmış bunu cidiye alıp saçma yorumlar atılması beni kızdırdıGüzel şeyler açıyorum da;
Biraz da eğlenem dedik. Instagram'da gördüğüm videoyu, sizlere de paylaşayım dedim.
Çok teşekkür ettim. Doğru dedin vallahi.hocam ben size kızmadım dünyanın bin bir tülü hali var bunu görmezden gelemeyiz açık bir şey var video eğlence amaçlı yapılmış bunu cidiye alıp saçma yorumlar atılması beni kızdırdı
O zaman sen neden bana boş eleştiri yapmaktan ne anlıyorsun diyorsun? Birbirimize boş diyelim ve gereksiz tartışma çıkaralım. Tek olacağı zaman kaybı. Hiç bir anlamı yok.boş eleştiri yapmaktan ne anlıyorsun seversin yada sevmezsin bu kadar başlık açan kişiyi açtığı başlıktan dolayı eleştirmek kimseye düşmez kaliteli başlık açabilirsin
İstediğini dedi ya işte .steyen istediğini diyebilir. Senin de bana böyle bir şey demen düşmez.
Neden bu sahisin reklamini yapiyorsun? Ve bunu medyada paylasabilirdin tartisma cikacagini bile bile konu actin amacin nedir?
Ne alaka yahu? Amacım gülüp eğlenmekti sizlerle.Tartisma cikacagini bile bile konu actin.
Video daki sensin degil mi? Medya da paylasabilirdin ustune kimse buna gulmez zaman kaybi eger kendi sayfanin reklamini yapiyorsan soyleNe alaka yahu? Amacım gülüp eğlenmekti sizlerle.
Benim sayfam budur;Video daki sensin degil mi? Medya da paylasabilirdin ustune kimse buna gulmez zaman kaybi eger kendi sayfanin reklamini yapiyorsan soyle