Öneri Hayat Işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Eeee yani? Bu saçma ve boş videodan ne anlam çıkarmalıyız? Sadece gördüğüm boş resimler falan. Hiç bir faydası yok kimseye. Bunlardan ne anlıyorsunuz ki? Bari işe yarayan veya başkalarına yardım eden konu açsanız.

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Eeee yani? Bu saçma ve boş videodan ne anlam çıkarmalıyız? Sadece gördüğüm boş resimler falan. Hiç bir faydası yok kimseye. Bunlardan ne anlıyorsunuz ki? Bari işe yarayan veya başkalarına yardım eden konu açsanız.
Hayat işte, ne oldum demeyeceksin.

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
boş eleştiri yapmaktan ne anlıyorsun seversin yada sevmezsin bu kadar başlık açan kişiyi açtığı başlıktan dolayı eleştirmek kimseye düşmez kaliteli başlık açabilirsin

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
boş eleştiri yapmaktan ne anlıyorsun seversin yada sevmezsin bu kadar başlık açan kişiyi açtığı başlıktan dolayı eleştirmek kimseye düşmez kaliteli başlık açabilirsin
Güzel şeyler de açıyorum. Arada eğlenelim.

Son düzenleme:

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
Güzel şeyler açıyorum da;

Biraz da eğlenem dedik. Instagram'da gördüğüm videoyu, sizlere de paylaşayım dedim.
hocam ben size kızmadım dünyanın bin bir tülü hali var bunu görmezden gelemeyiz açık bir şey var video eğlence amaçlı yapılmış bunu cidiye alıp saçma yorumlar atılması beni kızdırdı

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
hocam ben size kızmadım dünyanın bin bir tülü hali var bunu görmezden gelemeyiz açık bir şey var video eğlence amaçlı yapılmış bunu cidiye alıp saçma yorumlar atılması beni kızdırdı
Çok teşekkür ettim. Doğru dedin vallahi.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
O zaman sen neden bana boş eleştiri yapmaktan ne anlıyorsun diyorsun? Birbirimize boş diyelim ve gereksiz tartışma çıkaralım. Tek olacağı zaman kaybı. Hiç bir anlamı yok.
Ben sadece doğru olanı dedim. Boş eleştiri değil. Hem de eleştiri yapmak yasak değil. İsteyen istediğini diyebilir. Herkes özgür. Senin de bana böyle bir şey demen düşmez o zaman, yani bende böyle diyeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...