Hayaliniz nedir?

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
küba'yı yakından görmek ..

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
istediğim zaman uçup görünmez olabilmek. Başka ne isterim. Tabi üstümde elbise varken de elbiseler gözükmicek yoksa kışın işe yaramaz :D

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
MtHan dedi ki:
istediğim zaman uçup görünmez olabilmek. Başka ne isterim. Tabi üstümde elbise varken de elbiseler gözükmicek yoksa kışın işe yaramaz :D
O zaman uçarken üşümemeyi hayal etmelisin :)

Tom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"herkez" yerine doğrusu olan "herkes" in yazımı.

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sürekli değişiyor :D kesinlikle benim hayalim şudur diyemiyorum :D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Hayal biraz da gerçekçi olmalı yaa .... Olmucak şeyi hayal etmek çok kötü irşey .. Hayal kurarken ilerde gerçekleştirme ihtimali olan şeyleri kafamızda kurarsak daha güzel olur :)

benim hayalim .... üniversiteyi ilk sene kazanıp hakanımın temelli burda olması (S) (S)

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
hayallere bakın hele :D

benimkide japonyada bir pc firması açıp ilerletmek ve sonunda dünya birincisi olmak :D tabi bu sadece hayal gerçek olmsı çooooook zor :)

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Benım hayallerimde Ünv hep var.O inşlh bu yıl olucak.Daha sonra Kurumsal alanda iş hayatıma yön vermek ve biraz özgürlük ve vee güveni aşkı sevgiyi sadakati saygıyı bir arada yaşayabileceğim bir evlilik ;( Sonra bebiş :P

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Muzurr dedi ki:
Benım hayallerimde Ünv hep var.O inşlh bu yıl olucak.Daha sonra Kurumsal alanda iş hayatıma yön vermek ve biraz özgürlük ve vee güveni aşkı sevgiyi sadakati saygıyı bir arada yaşayabileceğim bir evlilik ;( Sonra bebiş :P

güzel hayal :)

bebiş falan :D :P

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
PC MERAKLISI dedi ki:
Muzurr dedi ki:

:D napiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim anca bu kadar ben fazla uçamıyorum :P Gerçekler işte :D

sevindi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Muzurr dedi ki:
PC MERAKLISI dedi ki:
Muzurr dedi ki:

:D napiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim anca bu kadar ben fazla uçamıyorum :P Gerçekler işte :D

en iyisi...

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bende kazanılan üni yi bitirip idari hakimlik sınavını kazanmak istiyorum ama bu çalışma hızıyla zor.bide sürekli sdn de takılarak bu iş imkansız gibi.