Hayalindeki anını paylaş

Su tankı

Doçent
Reaksiyon puanı
641
Kendi yapay anını paylaş mesela"kar yağıyordu sonra birden üşümeye başladım hemen bir yorgan örttüm üzerime sonra kahvemi yudumladım çok sıcaktı ağzım yandı o sırada birden mesaj geldi..."
Gibi bir yapay anı oluştur(daha önce yaşamadığın bir anı yap ve istediğin gibi olabilir)

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,570
O bana yaklaştı. Tenindeki sıcaklık beni ısıtıyordu. Gözlerine kilitlenmiştim masmavi boncuklar gibiydi. Ellerini tutunca saçlarına götürdü ellerimi. Diyordu sıkı sıkı çek saçlarımı. Sonra dudaklarıma yaklaştı o anda Saçlarını çekiştirdiğimde Bir sertlik hissettim. Meğerse boynuzları olan zebaniydi. Mercan dede beni boğazımdan tutup alevli zindana kitledi. Wifi şifresini kırdım öneri istiyorum nasıl kaçabilirim burdan. Zebaniler dışarıdan bakarak gülüyor bana.

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
Bir gün beni biri arıyor ve RTX 3090Ti ve Intel Core i9 10. Nesil'li fıstık gibi bir bilgisayar kazandığımı söyleyecek ve o an kalp krizinden öleceğim.

CoffeX

Doçent
Reaksiyon puanı
518
Gidiyorum Vatan'a, alıyorum bi' Gamer PC. Fiyatı sormuyorum. Kartı uzatıyorum. Eve gidiyorum, sonra bakıyorum Apple yeni cihaz çıkartmış. Onu da alıyorum. Neyse, fazla hayal kurmaya gerek yok.

CoffeX

Doçent
Reaksiyon puanı
518
:oops: Sonra bakıyorum kart onlarda kalmış.

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Cep telefonuma bir bildirim geliyor bankacılık uygulamasından. Binlerce lira para transfer edilmiş. Arkama yaslanıyorum. Hanım bak sonunda beklediğimiz para geldi, diyorum. O para ile yatırım yapacağız. O para ne parası biliyor musunuz? Benim emeklilikte hak edeceğim kıdem tazminatı parası. Allah o günleri de görmeyi nasip etsin :)

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,840
Kendi oluşturduğum bir fikir Türk bir marka tarafından satın alınıyor ve fikrimdeki şeyi icat ediyorlar sonra bu icat dış ülkelere dağılıyor :)

benefe

Profesör
Discord Yetkilisi
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
:oops: Sonra bakıyorum kart onlarda kalmış.
kartı onlarda utanacak kadar zengin olmak he
Kendi yapay anını paylaş mesela"kar yağıyordu sonra birden üşümeye başladım hemen bir yorgan örttüm üzerime sonra kahvemi yudumladım çok sıcaktı ağzım yandı o sırada birden mesaj geldi..."
Gibi bir yapay anı oluştur(daha önce yaşamadığın bir anı yap ve istediğin gibi olabilir)
sabah uyandım o gün hiç bir işim yok yatakta esniyorum falan sersemim telefona bakıyorum *****k ****n sana mesaj gönderdi diye bir bildirim açıyorum hayalimdeki mesajları yazmış burda takıldım çünkü olmayacak bir şey ya beyin düşünmeme bile izin vermiyor ama bir gün olursa editlerim :(

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
IMG_20200619_221041_684.jpg
şu gavur malıyla yanlamak

morofobik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,908
Hepimiz büyük kayıplar veririz bu yüzden geçmişte kaybettiklerinize bakmak yerine onunla yaşadağınız güzel anılara bakın :) bende birini kaybettim ve onunla ilgili hiç bir anım yok çok küçüktüm
Güzel anılarda geçmişte değilmidir zaten?
Ben geleceğe dair hayal kurmayı daha çok seviyorum,o da sever.
Severdi.

daily.Chavo

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,494
Eğitim sistemini düzeltiyorlardı.
İmkansız bir şey ama

Proy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
38
Sabah uyanıyorum karşımda fatih Sultan Mehmet kalk savaş var diyor savaşa gidiyoruz bizde tanklar, uçaklar,gemiler onlarda taş,sopalar savaş bittikten sonra yanımıza Atatürk gelip Adolf Hitler Karadeniz'i ele geçirdi diyor hep birlikte oraya gidiyoruz gittiğimiz anda 4 bir yanımızda Alman askerleri sonra havadan bir anda bor yağmaya başlıyor bütün askerler yok oluyor sonrada tımarhane'ye gidiyorum orda dünyanın en hayal gücü yüksek insanı ödülünü alıyorum yemeğimi bile başkaları yediriyor sonra hayatımın sonuna kadar sandalyede oturarak geçiriyorum

Her şey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
99
Farklı bir parfüm içeriği keşfedip bunun patentini alıp herkese ulaştırmak isterdim.