Hayal Kuramıyorum.

thisisbor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayal kurmak, onları aklında canlandırmak ve hayal dünyanda yaşamak normal birşeydir. Yatağınıza uzanırsınız gözlerinizi kapatıp hayal dünyanıza inersiniz. Ancak bu bende olmuyor. Düşünce Sarayı yani "Mind palace" adlı düşünce tarzını birkaç gün önce araştırdım. Bu sayede düşünce sarayıma hayal gücümle girdiğimde orda takılırım, birşeyler ezberlerim felan diye düşünüyordum. Sonra gözlerimi kapatıyorum ve uzanıyorum. Ama hayalimi kurarken bir yerde yürürken yerler çöküyor. Havada duruyorum sadece gri bir zeminde boşlukta duruyorum, ki bu da etraftaki objelerin ve nesnelerin kaybolmasında sebep oluyor. Hayatım boyunca bu illetten dolayı kafayı sıyıracak düzeye geldim. Hayal kursam bile, içinde duygularım yok., gerçekcilik yok. Hatta hayal kuramadığım için gözüm açıkken hayal dünyasına gitmeyi, olmayan insanları varmış gibi canlandırmaya çalışıyorum. Onu geçtim içimden tanıdığım insanların sesleri gelmeye başlıyor, birşeyler diyorlar. akıl sağlığımı yitirmiş olabilirim. Sonuç olarak; hayal kuramıyorum, objeler, nesneler fırlıyor deprem oluyor yer çöküyor falan filan.

Yardımcı olun lütfen.

Rootsyl

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
516
kim takar caddesi, kemalpaşa tatlısı, no:3,
hahahahhaha işte bu ya!!!
sana tek bir cümlem var;
hayal ettiğin şeyler kendi hayal ettiğin şeylerdir onları hayal etmezsen onlar varolamaz yerlerin yıkılması, hayallerinin o yönde olduğu anlamına gelir
kendini tanrı gibi hayal etmen lazım çünkü mind palace ında sen tanrısın

thisisbor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
doğru söylüyorsun ama işte, kontrol edemiyorum hayal kuramıyorum objelerin sabit durmasını sağlayamıyorum.

thisisbor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir çeşit kaygı durumu gibi, içime "ya hayal kuramazsam" veya "ya bişeyler yanlış giderse" hissiyatı geldiği an bum pat herşey tuz buz oluyor.

thisisbor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eh, çok izledim. Aralarından favorim Death Note'dur.

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Hayal kurmak, onları aklında canlandırmak ve hayal dünyanda yaşamak normal birşeydir. Yatağınıza uzanırsınız gözlerinizi kapatıp hayal dünyanıza inersiniz. Ancak bu bende olmuyor. Düşünce Sarayı yani "Mind palace" adlı düşünce tarzını birkaç gün önce araştırdım. Bu sayede düşünce sarayıma hayal gücümle girdiğimde orda takılırım, birşeyler ezberlerim felan diye düşünüyordum. Sonra gözlerimi kapatıyorum ve uzanıyorum. Ama hayalimi kurarken bir yerde yürürken yerler çöküyor. Havada duruyorum sadece gri bir zeminde boşlukta duruyorum, ki bu da etraftaki objelerin ve nesnelerin kaybolmasında sebep oluyor. Hayatım boyunca bu illetten dolayı kafayı sıyıracak düzeye geldim. Hayal kursam bile, içinde duygularım yok., gerçekcilik yok. Hatta hayal kuramadığım için gözüm açıkken hayal dünyasına gitmeyi, olmayan insanları varmış gibi canlandırmaya çalışıyorum. Onu geçtim içimden tanıdığım insanların sesleri gelmeye başlıyor, birşeyler diyorlar. akıl sağlığımı yitirmiş olabilirim. Sonuç olarak; hayal kuramıyorum, objeler, nesneler fırlıyor deprem oluyor yer çöküyor falan filan.

Yardımcı olun lütfen.
Çare KİTAP OKUMAK!!!
--- Gönderi Güncellendi ---
işte onun olmaması lazım ^^

anime falan izle adamlardaki rahatlığı kendine aşıla xD ( ama dram olmasın )

Eh, çok izledim. Aralarından favorim Death Note'dur.

boşverin filmleri dizileri animeleri, orda olaylar hazır karşınızdadır hayal kurmaz direk alır geçersiniz olayları.Kitap okurken olaylar kafanızda canlanır. Ve hayal gücünüz artar.