thisisbor
Öğrenci
Hayal kurmak, onları aklında canlandırmak ve hayal dünyanda yaşamak normal birşeydir. Yatağınıza uzanırsınız gözlerinizi kapatıp hayal dünyanıza inersiniz. Ancak bu bende olmuyor. Düşünce Sarayı yani "Mind palace" adlı düşünce tarzını birkaç gün önce araştırdım. Bu sayede düşünce sarayıma hayal gücümle girdiğimde orda takılırım, birşeyler ezberlerim felan diye düşünüyordum. Sonra gözlerimi kapatıyorum ve uzanıyorum. Ama hayalimi kurarken bir yerde yürürken yerler çöküyor. Havada duruyorum sadece gri bir zeminde boşlukta duruyorum, ki bu da etraftaki objelerin ve nesnelerin kaybolmasında sebep oluyor. Hayatım boyunca bu illetten dolayı kafayı sıyıracak düzeye geldim. Hayal kursam bile, içinde duygularım yok., gerçekcilik yok. Hatta hayal kuramadığım için gözüm açıkken hayal dünyasına gitmeyi, olmayan insanları varmış gibi canlandırmaya çalışıyorum. Onu geçtim içimden tanıdığım insanların sesleri gelmeye başlıyor, birşeyler diyorlar. akıl sağlığımı yitirmiş olabilirim. Sonuç olarak; hayal kuramıyorum, objeler, nesneler fırlıyor deprem oluyor yer çöküyor falan filan.
Yardımcı olun lütfen.
Yardımcı olun lütfen.