Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla beyler bugün yine kapışma olacak hatta ne dersiniz turnuva mı yapsak ?Hakkı abi falan hediye verse Hakkını vermek lazım Allah'ı var çok güzel oyun kalkamıyosunuz başından.
Bende attım kaleme ama hep sizin yüzünüzden önüme çıkmayın abi ya bir kafa koyuyom topa önüme geçiyonuz kendi kaleme Kasıtlı faul yaptınız zaten
Şeye çok güldüm.
Jaex:Mavi takımı nasıl öldürcez.
Ben:Öldürmek
Dgcnydi galiba şimdi ayıp olmasın hatırlamıyom adını tam dediği şuydu w+a+u+h+d+ctrl bas kılıç çıkartıyorsun
Valla benim pcnin biostan saati sıfırlanıyor her fiş çıkıp takıldığında birşeye bakıp çıkacaktım.15 dk olmuştu başlayalı 1:10 da falan bıraktım oyunu heralde harbi olmuş 1 saat ama iyi olur ya hep oynayalım güzeldi.Birde jaexti galiba demez mi niye bu kadar adam topun peşinden koşuyonuz
Bu huyumu çok seviyorum birşeye hemen alışıyorum ya bir oyun oynuyom mesela sniper ghost warrior bitiriyorum sonra bad company 2 de ilk 10 dk sniper ghost warriora benzer oynamaya çalışıyorum tak bakmışım bad company 2 bu sefer kontrolüm altında.Küçük saha daha güzeldi orta sahadan ne goller çaktım ama