Soru Havit Gamenote H2038U vs Havit Gamenote H656U hangisi alınır?

krastfrey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Herkese iyi forumlar.Başlıkdaki bu iki kulaktan hangisi alınır diye sormak istiyorum. Havit Gamenote H2038U mu yoksa Havit Gamenote H656U mu? Genellikle simülasyon oyunları oynuyorum (Euro Truck 2,Car for sall,Gta 5 vb . ) ve arkadaşlarla skype üzerinden görüşüyorum. Mikrofon ve ses kalitesi olarak hangisi daha iyi. Yazdığım kulaklıklar hariç başka kulaklık önermezseniz sevinirim. İyi günler.

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,965
Resmi web sitesi üzerinden baktım da öyle çok büyük farkları yokmuş hocam, ikisi de tercih edilesi ürünler. Ama bütçenizi aşmıyorsa H2038U tavsiye ederim, çünkü kağıt üstünde hoparlör ve hassasiyet konusuna baktığımızda daha iyi görünüyor. Almadan önce kullanıcı yorumlarını da incelerseniz daha rahat karar verirsiniz. SDN Foruma hoş geldiniz :D

Ekran Görüntüsü - 2025-03-26 19-07-26.png

krastfrey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Resmi web sitesi üzerinden baktım da öyle çok büyük farkları yokmuş hocam, ikisi de tercih edilesi ürünler. Ama bütçenizi aşmıyorsa H2038U tavsiye ederim, çünkü kağıt üstünde hoparlör ve hassasiyet konusuna baktığımızda daha iyi görünüyor. Almadan önce kullanıcı yorumlarını da incelerseniz daha rahat karar verirsiniz. SDN Foruma hoş geldiniz :D

Ekli dosyayı görüntüle 195477
teşekkür ederim birkaç arkadaşımızın daha yazmasını bekiyorum. Ona göre nedeni ile hangisini aldığımı yazacağım.(Hoşbuldum)