Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beynin bittiği anlar olmuş sizinki sayın android13...
Bunca televizyon programı, meteoroloji kurumları boşuna kurulmuştur sizcede. Niye kimse pencereyi açmayı düşünememiş ki şimdiye kadar
Sadece meraktan soruyorum; bu uygulama neden bu kadar çok şeye erişebiliyor bilhassa altını çizdiklerim için soruyorum.
BU UYGULAMA ŞUNLARA ERIŞEBILIR:
KONUMUNUZHASSAS KONUM (GPS VE AĞ TABANLI)
Uygulamaya Küresel Konumlandırma Sistemi (GPS) veya baz istasyonları ve Kablosuz bağlantı gibi ağ konum kaynaklarını kullanarak konumunuzu hassas bir şekilde belirleme izni verir. Uygulamaların bu konum hizmetlerini kullanabilmesi için bunların cihazınızda açık ve kullanılabilir olması gerekir. Uygulamalar bulunduğunuz yeri belirlemek için bu izni kullanabilirler ve bu kullanım fazladan pil tüketimine neden olabilir.
YAKLAŞIK KONUM (AĞ TABANLI)
Uygulamaya yaklaşık konumunuzu belirleme izni verir. Bu konum bilgisi, baz istasyonları ve Kablosuz bağlantı gibi ağ konum kaynaklarını kullanan konum hizmetlerinden elde edilir. Uygulamaların bu konum hizmetlerini kullanabilmesi için bunların cihazınızda açık ve kullanılabilir olması gerekir. Uygulamalar bulunduğunuz yeri yaklaşık olarak belirlemek için bu izni kullanabilirler.
TEST IÇIN SAHTE KONUM KAYNAKLARI
Test amacıyla veya yeni bir konum sağlayıcı yüklemek için sahte konum kaynakları oluşturma. Bu izin, uygulamanın GPS veya konum sağlayıcıları gibi diğer konum kaynakları tarafından döndürülen konum ve/veya durum bilgisini geçersiz kılmasına olanak sağlar.
​
AĞ ILETIŞIMITAM AĞ ERIŞIMI
Uygulamaya ağ yuvaları oluşturma ve özel ağ protokolleri kullanma izni verir. Tarayıcı ve diğer uygulamalar İnternet'e veri gönderilmesi için araç sağlarlar, bu nedenle bu izin, İnternet'e veri göndermek için gerekli değildir.
TELEFON ÇAĞRILARITELEFONUN DURUMUNU VE KIMLIĞINI OKU
Uygulamaya cihazdaki telefon özelliklerine erişme izni verir. Bu izin, uygulamanın telefon numarasını ve cihaz kimliğini, etkin bir çağrı olup olmadığını ve çağrıda bağlanılan karşı tarafın numarasını öğrenmesine olanak sağlar.
DEPOLAMAUSB DEPOLAMA CIHAZIMIN IÇERIĞINI DEĞIŞTIR VEYA SIL SD KARTIMIN IÇERIĞINI DEĞIŞTIR VEYA SIL
Uygulamaya, USB belleğe yazma izni verir. Uygulamaya, SD karta yazma izni verir.
KONUMUNUZEK KONUM SAĞLAYICI KOMUTLARINA ERIŞ
Uygulamaya ekstra konum sağlayıcı komutlarına erişim izni verir. Bu izin, uygulamanın GPS veya diğer konum kaynaklarının çalışmasına müdahale etmesine olanak sağlayabilir.
AĞ ILETIŞIMIKABLOSUZ BAĞLANTILARI GÖRÜNTÜLE
Uygulamaya Kablosuz bağlantının etkin olup olmadığı ve bağlanan Kablosuz cihazların adları gibi Kablosuz ağ kullanımıyla ilgili bilgileri görüntüleme izni verir.
AĞ BAĞLANTILARINI GÖRÜNTÜLE
Uygulamaya hangi ağların bulunduğu ve hangilerinin bağlı olduğu gibi ağ bağlantılarıyla ilgili bilgileri görüntüleme izni verir.
VARSAYILANKORUNAN DEPOLAMA CIHAZINA ERIŞIMI TEST ET KORUNAN DEPOLAMA CIHAZINA ERIŞIMI TEST ET
Uygulamaya gelecekteki cihazlarda kullanılacak USB depolaması için bir izni test etme olanağı verir. Uygulamaya gelecekteki cihazlarda kullanılacak SD kartı için bir izni test etme olanağı verir.
birçok izni kaldırdım artık bu kadar çok izne gerek duymuyor. ayrıca bu program "Google AppInventor" ile yazıldı. AI de yazanlar bilir, bu dil kendiliğinden bu izinleri istemektedir. yani ben bu izinleri kullanmıyorum. Google güvenlik amaçlı koymuş sanırım