Soru Hattımı Taşıdım Eve Gelecekler ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aspet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aspet

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
242
Hattımı Vodafone’dan Turk Telekom’a geçirdim. Yeni sim kartımı getireceklermiş eve. Ama ben süreç nasıl işliyor hiç bilmiyorum. Gelen kişileri eve davet etmeli miyim işlem uzun sürer mi ya da olması gereken, benim yapmam gereken nedir bu durumda ?

ben kapıda bütün işlemleri halletmeyi düşünüyorum ama uzun sürerse içeri davet edeyim

ilk defa hattımı taşıdım bu arada. Normalde komple numarayı değiştirirdim böyle bir şey yaptığımda. Gider şubeden alırdım sim kartımı ama bu sefer eve geleceklermiş

Fenerli But Sad

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Hattımı Vodafone’dan Turk Telekom’a geçirdim. Yeni sim kartımı getireceklermiş eve. Ama ben süreç nasıl işliyor hiç bilmiyorum. Gelen kişileri eve davet etmeli miyim işlem uzun sürer mi ya da olması gereken, benim yapmam gereken nedir bu durumda ?

ben kapıda bütün işlemleri halletmeyi düşünüyorum ama uzun sürerse içeri davet edeyim

ilk defa hattımı taşıdım bu arada. Normalde komple numarayı değiştirirdim böyle bir şey yaptığımda. Gider şubeden alırdım sim kartımı ama bu sefer eve geleceklermiş
bence al çay falan ikram et sana beleş hat verirler :D

QuietTouch

Asistan
Reaksiyon puanı
187
Artık hatları eve mi getiriyorlarmış. :D Kapıya geldiklerinde sor, eğer işlem uzun sürerse buyurun içeri geçin diye. Ya da korona filan var diyorsan kapının önüne sandalye çek :D

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
İşlerin nasıl yürüdüğünü burada paylaşırsanız bilgilenmis oluruz. Hat geldimi kaç günde açıldı bu tip bilgiler.

aspet

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
242
İşlerin nasıl yürüdüğünü burada paylaşırsanız bilgilenmis oluruz. Hat geldimi kaç günde açıldı bu tip bilgiler.
Konuyu editleyeyim ben 31 Mayıs günü konuşmuştum ve sim kartın bana 5 gün içinde geleceğini söylediler. Sim kartı benden başka kimse alamazmış. Kimliğimle sadece ben alabilirmiş. Bunun hakkında iki üç kez uyarmıştı. Ve dün agt kuryeden şu mesaj geldi

Sn.******** ,NT-0000********* nolu TURK TELEKOM gonderiniz icin bugun ************* adresinizi ziyaret edecegiz. Gonderiniz sahsiniz disinda kimseye teslim edilemez. Gonderi takibi icin takipagt.aktif.com/home?token=********* B002

Ben de dışarıda idim ve eve uzaktım. Mesaj geldikten yarım saat sonra falan beni aradı bu kurye firması. Bana sim kartın 5 gün içinde geleceğini söylediklerini ve benim onları bu süreçte evde beklediğimi, ancak 10 günü geçtiğini ve sim kartı artık istemediğimi söyledim. Geri mi gönderelim dediler evet dedim ve konu kapandı.