merakliarastirmacii
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 32
Babamın adına hattım var ama ona söylemeden hattımı kapatabilir miyim veya ona söyleyerek nasıl kapatabilirim?
Hat sahibi kapatabilir. Hangi operatörü kullanıyorsanız şubesine gidip talebi iletirseniz.Babamın adına hattım var ama ona söylemeden hattımı kapatabilir miyim veya ona söyleyerek nasıl kapatabilirim?
Şubeye gitmeye gerek yok artık, müşteri hizmetlerinden de yapabiliyorsun 7 gün sonunda iptal oluyor. E devlet üzerinden de yapılabiliyor galiba.Hat sahibi kapatabilir. Hangi operatörü kullanıyorsanız şubesine gidip talebi iletirseniz.
Konu hakkında destek olacaklardır.
hat kapatmak pek mantıklı değil dondurun veya rahatsız edilme durumu varsa numara değiştirin, hat lazım olduğunda şuan için min 500₺ hat açılış vergisi ödersiniz.Babamın adına hattım var ama ona söylemeden hattımı kapatabilir miyim veya ona söyleyerek nasıl kapatabilirim?
Elbette yapılabiliyor, şubeden yapmak daha mantıklı bence.Şubeye gitmeye gerek yok artık, müşteri hizmetlerinden de yapabiliyorsun 7 gün sonunda iptal oluyor. E devlet üzerinden de yapılabiliyor galiba.
Güvenlik adımlarından geçerse iptali yapılır zaten, şubeye gidip imzalı işlem yük olur insanElbette yapılabiliyor, şubeden yapmak daha mantıklı bence.
Çünkü hattın sahibi değil kişi babasına ait.
Annem ve babamın hatlarını kapatmak istediğimde maalesef çokta destek alamadım.Güvenlik adımlarından geçerse iptali yapılır zaten, şubeye gidip imzalı işlem yük olur insan![]()
Şuan kullandığım başka bir hat var. O yüzden bu hattı tamamen kapatmak istiyorumŞubeye gitmeye gerek yok artık, müşteri hizmetlerinden de yapabiliyorsun 7 gün sonunda iptal oluyor. E devlet üzerinden de yapılabiliyor galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hat kapatmak pek mantıklı değil dondurun veya rahatsız edilme durumu varsa numara değiştirin, hat lazım olduğunda şuan için min 500₺ hat açılış vergisi ödersiniz.
Kapatamazsınız diye biliyorum. Hat sahibinin kapatması gerekiyor.Babamın adına hattım var ama ona söylemeden hattımı kapatabilir miyim veya ona söyleyerek nasıl kapatabilirim?
Müşteri hizmetleri ile görüşebilirsinizBabamın adına hattım var ama ona söylemeden hattımı kapatabilir miyim veya ona söyleyerek nasıl kapatabilirim?
Aynen hocam bende öyle biliyorum.Kapatamazsınız diye biliyorum. Hat sahibinin kapatması gerekiyor.