Hatırlanmak?

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
hepimiz bir gün öleceğiz bu allahın emri ama hatırlanacaz gene insanlar tarafında ii ya da kötü ne ile anılmak istersiniz ii bi insan olarak mı(babam)? yaptıgınız işlemi?(Tomas Edison) yaşadıgınız olaylar mı?(paris hilton)[ölmedi ama...:)] ya da ........ |)

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
İyi bir anne olarak öncelikle :) Kalanlar gittiğime üzülsün, ben kavuştuklarıma sevineyim yeter :)

(Not: Böyle bir başılığı ancak sen açardın. Tebrik ediyorum.)

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
iol dedi ki:
İyi bir anne olarak öncelikle :) Kalanlar gittiğime üzülsün, ben kavuştuklarıma sevineyim yeter :)

(Not: Böyle bir başılığı ancak sen açardın. Tebrik ediyorum.)

tşk ediyorum B)

babam gibi hatırlanmak isterdim ben :L

mahmuteser

Doçent
Reaksiyon puanı
3
İnsan bazı zamanlarda ölümü unutuyor. Mesela benim sevinçli anlarımda değil ölümü Fenerbahçeyi bile unutabilrim .Ama ben kendim gibi hatırlanmak isterdim....

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Hatırlanmak sadece asla elde edmeyeceğimiz ölümsüzlüğün teselli hediyesidir ve ölümün ardındaki bilinmezliğe karşı tek direniş. 60 yıllık ömrün 25 yılı okuyarak( ki karşı değilim), bilmem kaç yılı şunu yaparak bunu yaparak geçiyo, ortaya bişey koyup hatırlanmaksa geri kalan tüm ömrümüzü mahvediyor. Bence güzel şeyler yapıp hatırlanmaya çalışmaktansa biraz bencil olmalı nadir kişiler dışında sadece kendimiz için yaşamalıyız. Ne bileyim işte anı yaşamak... İşte o zaman hatırlanmasak bile en azında 'yaşamış' oluruz.
(başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın :) hepinizin görüşlerine saygı duyarım.)

yippa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Fatih sultan mehmet gibi zoru başaran biri olarak hatırlanmak isterim.

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Tartarus dedi ki:
Bence güzel şeyler yapıp hatırlanmaya çalışmaktansa biraz bencil olmalı nadir kişiler dışında sadece kendimiz için yaşamalıyız. Ne bileyim işte anı yaşamak... İşte o zaman hatırlanmasak bile en azında 'yaşamış' oluruz.

Bu güzel bir yazı bende aynı fikirdeyim..
Hayat kısa zaman yok hiç bir şey için ..

flz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İnsanlar için birşeyler yapabilmiş yada böyle bir çaba içinde bulunmuş birisi olarak hatırlanmak isterim