Hatchet (Balta) +18

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ikxan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
10fiy5.jpg
<br /><br />Tür: Korku, Komedi<br />Yapım: 2006<br />Gösterim Tarihi: 5 Ekim 2007 ABD (Ülkemize daha gelmedi)<br />Ülke: ABD<br />Yönetmen: Adam Green<br />Senaryo: Adam Green<br />Oyuncular: Joel Moore, Tamara Feldman, Deon Richmond, Kane Hodder, Mercedes McNab, Parry Shen, Joel Murray, Joleigh Fioreavanti, Richard Riehle, Patrika Darbo, Robert Englund, Joshua Leonard, Tony Todd, John Carl Buechler, Rileah Vanderbilt<br />Ödüller: 6 Ödül = Audience Award [Best Actor (Kane Hodder),Best Picture (Adam Green), Best Special Effects], Jury Prize [Best Actor (Kane Hodder), Best Special Effects (John Carl Buechler)], Best European/North - South American Film [Audience Choice (Adam Green)]<br /><br />Konu: Üniversitede öğrenci olan Ben, yakın arkadaşı Marcus ve arkadaş grubu ile birlikte St. Louis’deki karnavala katılırlar. Ben’in amacı, 8 yıllık bir ilişkinin ardından ayrıldığı kız arkadaşını unutmaktır. Karnaval cümbüşünde bunu yapamayacağını anlayan Ben, geceleri yapılan bataklık turuna katılmaya karar verir. Marcus da onu yalnız bırakmaz. Güvenilmez bir tur operatörünün yönetiminde, diğer turistlerle birlikte tura çıkarlar. Bataklık ve çevresindeki orman, yerel halk arasında korku dolu bir efsane olan “balta” Victor Crawley’in avlanma alanıdır.<br /><br />Film 80lerin sapık katil furyasının 2007 versiyonu ama 80lerden bir farkı var, oldukça mide bulandırıcı sahneler var. Zaten adı üstünde "Old School American Horror"<br /><br />
29fne3.jpg
<br /><br /><br /><br />
29fsr8.jpg
<br /><br />İlk eleştiride benden olsun. Bir gecede bu kadar çok yağmur yağar mı. Yağmur yağmaya başlıyo katliam. Birden yağmur duruyor ortalık birden sakinleşiyor ve katil birden yokoluyor ;D film boyunca böyle gidiyor. Ama güzel film, klasik hikaye, aşırı abartılmış ölüm sahneleri, bol kan var. Gerçi eski fimlere gönderme yapıyor. Eğer sağlam mideye sahip değilseniz izlemyin filmi +( :D<br /><br />IMDB Adresi<br /><br />Düzenleme: Resimler ve imdb adresi eklenmiştir

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Güzel bi korku filmine benziyor..
Teşekkürler paylaşım için ;)

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bende izledim çok güzel dehşet verici bir film heleki victor crowley'nin cinayet sahneleri :D