- Reaksiyon puanı
- 4,030
Hissettim. CNN Türk'te var.
Maalesef Deprem ülkesiyiz.Bundan kaçış yok.Tek yapılması gereken yaşanan olumsuzluğu iyi analiz edip ciddi önlemler almaktır.Hissettim. CNN Türk'te var.
Hatay'da elektrikler kesilmiş. Aslında gitmek istiyorum oraya son hali nasıl? Adana Hatay'ın dibi.Maalesef Deprem ülkesiyiz.Bundan kaçış yok.Tek yapılması gereken analiz edip ciddi önlemler almaktır.
Hatay haritadan silinmiş gibi.Her taraf darmadağın.Bir tanıdığın yoksa gitmeni tavsiye etmem.Hatay'da elektrikler kesilmiş. Aslında gitmek istiyorum oraya son hali nasıl? Adana Hatay'ın dibi.
Yok hocam merak ettiğimden. Depremden 1 hafta önce Hatay'daydım. O kömbeci çarşısında kömbe almıştım. O kömbecilerim hepsi yıkılmış. İskenderun'da denizin yanında fabrikalar vardı. Hepsi zarar görmüş.Hatay haritadan silinmiş gibi.Her taraf darmadağın.Bir tanıdığın yoksa gitmeni tavsiye etmem.
kötü bişey olunca hep türkiyede oluyor zatenHissettim. CNN Türk'te var.
Ne alaka? Böyle saçma bir yaklaşım olamaz. Dünyanın her yerinde oluyor.kötü bişey olunca hep türkiyede oluyor zaten
Maalesef en kötüsü bizim başımızdaNe alaka? Böyle saçma bir yaklaşım olamaz. Dünyanın her yerinde oluyor.
Yahu yapmayın ya? Afrika'da kıtlık vb var, Orta Doğu'da iç savaş var çoğu yerde. En kötüsü falan bizim başımızda değil.Maalesef en kötüsü bizim başımızda
Dert sıkıntı bitmiyor her yeni yılda daha kötü olaylar oluyor haklılığı var.Ne alaka? Böyle saçma bir yaklaşım olamaz. Dünyanın her yerinde oluyor.
Evet doğru ama Türkiye'ye mahsus bir durum yok.Dert sıkıntı bitmiyor her yeni yılda daha kötü olaylar oluyor haklılığı var.
olayı diyorum zaten kuzenlerim öldü akrabam öldü ekonomi krizi sayamayacağım daha fazla yaşanan olay varYahu yapmayın ya? Afrika'da kıtlık vb var, Orta Doğu'da iç savaş var çoğu yerde. En kötüsü falan bizim başımızda değil.
Ben Türkiye de yaşadığım için durumu belirtiyorum.Evet doğru ama Türkiye'ye mahsus bir durum yok.
Geçmiş olsun, ama Türkiye'ye mahsus değil. Zaman zaman dünyanın farklı yerlerinde mislisi yaşanıyor. Kötü olay bu, her an her yerde olabilir.olayı diyorum zaten kuzenlerim öldü akrabam öldü ekonomi krizi sayamayacağım daha fazla yaşanan olay var
teşekkürlerGeçmiş olsun, ama Türkiye'ye mahsus değil. Zaman zaman dünyanın farklı yerlerinde mislisi yaşanıyor. Kötü olay bu, her an her yerde olabilir.
bıktım zaten hayattanRica ederim, ama dediğim gibi evet, sıkıntıda olabiliriz ama kötü olay her an her yerde olabilir. Bize mahsus değil.
Gündem deprem yaşanan en büyük olay felaket de deprem. Diğer ülkelerde oluyor kimseye birşey olmuyor bizde görülen kadarı hiç görülmedi. O evlerin yapıların her biri düzgün yapılsaydı bunu konuşuyor olmazdık. Biri bitiyor biri başlıyor. Sanki similasyondayız hayat bizim için öyle geçiyor.Geçmiş olsun, ama Türkiye'ye mahsus değil. Zaman zaman dünyanın farklı yerlerinde mislisi yaşanıyor. Kötü olay bu, her an her yerde olabilir.