Hatay'da 5.5 büyüklüğünde deprem oldu

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,030
Maalesef Deprem ülkesiyiz.Bundan kaçış yok.Tek yapılması gereken analiz edip ciddi önlemler almaktır.
Hatay'da elektrikler kesilmiş. Aslında gitmek istiyorum oraya son hali nasıl? Adana Hatay'ın dibi.

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,030
Hatay haritadan silinmiş gibi.Her taraf darmadağın.Bir tanıdığın yoksa gitmeni tavsiye etmem.
Yok hocam merak ettiğimden. Depremden 1 hafta önce Hatay'daydım. O kömbeci çarşısında kömbe almıştım. O kömbecilerim hepsi yıkılmış. İskenderun'da denizin yanında fabrikalar vardı. Hepsi zarar görmüş.

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,152
Bu gün Hatay'da Kahramanmaraş'da olanlar ileride max 1 yıl sonra Türkiye'nin başka yerlerinde olacak. Neredeyse her sene "büyük" depremler meydana geliyor. Çok geçmiş olsun.

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,152
olayı diyorum zaten kuzenlerim öldü akrabam öldü ekonomi krizi sayamayacağım daha fazla yaşanan olay var
Geçmiş olsun, ama Türkiye'ye mahsus değil. Zaman zaman dünyanın farklı yerlerinde mislisi yaşanıyor. Kötü olay bu, her an her yerde olabilir.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,844
Geçmiş olsun, ama Türkiye'ye mahsus değil. Zaman zaman dünyanın farklı yerlerinde mislisi yaşanıyor. Kötü olay bu, her an her yerde olabilir.
Gündem deprem yaşanan en büyük olay felaket de deprem. Diğer ülkelerde oluyor kimseye birşey olmuyor bizde görülen kadarı hiç görülmedi. O evlerin yapıların her biri düzgün yapılsaydı bunu konuşuyor olmazdık. Biri bitiyor biri başlıyor. Sanki similasyondayız hayat bizim için öyle geçiyor.

Albatross02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aga ben Elağız da oturyorum herkez Elağıza gelmiş bu sefer korkum bu yine bir sıkınıt olabilir ama zaten bir sıkıntınlı yer ama kimse kendini umursamıyor belki Hatay ve Kahramanmaraş gibi yerle bir olabalir korkum büyük zaten Elağız eski bir şehri zaten şuan Gazi Caddesi tamamen yıkılıdı lüfen Elağız dan gelmesinler Elağız dan ben ve ailem taşıncakğız ama suan Sureyeli dolu Elagızda hırsızlık olay da lüfen yetkiler ve hem tüm Elağızlar . Elağız kimesi almayın ve şu suryeli çözüm bulun

Son düzenleme: