Soru Hatalı basım clash royale kartları

jelibonlu makarna

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
46
Elimde 2 tane hatalı basım clash royale kartı var(defalarca denedim ama foto koyamadım)bir kartta mega dalkavuk resmi var ama kart isminde mini pekka yazıyor diğer bir kartta minyon sürüsü resmi var ama kartı isminde minyon sürücü yazıyor
Değeri varımdır bu kartların beni milyoner edermi nerede satabilirim

ahmet utku

Asistan
Reaksiyon puanı
108
2 tane kartta milyoner olmayı beklemeyin çok değer edeceğini sanmıyorum. tanesini 50-100 gibi bir fiyata koyabilirsiniz. ama koleksiyoncusu yok.

Reaksiyon puanı
19,112
Pek sanmam.
tanesini 50-100 gibi bir fiyata koyabilirsiniz.
O fiyattan alan çıkacağını düşünmüyorum. Alan çıkmaz bile büyük ihtimal.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elimde 2 tane hatalı basım clash royale kartı var(defalarca denedim ama foto koyamadım)bir kartta mega dalkavuk resmi var ama kart isminde mini pekka yazıyor diğer bir kartta minyon sürüsü
Bu kartlar merdiven altı yerlerde saçma sapan yapıldığı için böyle hatalar sıkça görülüyor.

jelibonlu makarna

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
46
Pek sanmam.

Bu kartlar merdiven altı yerlerde saçma sapan yapıldığı için böyle hatalar sıkça görülüyor.
Anladım ):

UppermostHide

Windows 11 Kullanan Biri ?
Reaksiyon puanı
154
Pek sanmam.

Hocam İlk Bunlar 2017 ya da 2018 yılında supercell üretiyordu ve pahalıydi daha sonrasında merdiven altı piyasaya düştü taklitleri yapıldı orjinal kart ise degerlidir ancak piyasada satilanlardan ise fazla değerli değildir.

wittroc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
11,235
Hatalı üretim Clash Royale kartından milyoner olacağını düşünmek... Garip.

jelibonlu makarna

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
46

benefe

Profesör
Reaksiyon puanı
1,677
neden böyle konular açıyorsunuz ? closh royale kartı sizi nasıl zengin etsin milyonerden kastını anladım az buz para kazanmakta kart yani bulursan böyle koleksiyoncuları anca ona satarsın

jelibonlu makarna

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
46
Burası soru sorma yeri değil mi
Ve ayrıca sorumu iyi okuyun değeri varmı bu kartların nerede satabilirim diye sordum cevabını bilseydim yazmazdım zaten
neden böyle konular açıyorsunuz ? closh royale kartı sizi nasıl zengin etsin milyonerden kastını anladım az buz para kazanmakta kart yani bulursan böyle koleksiyoncuları anca ona satarsın

Tunahan GRS

Inan bilmiyorum.
Cezalı
Reaksiyon puanı
312
Elimde 2 tane hatalı basım clash royale kartı var(defalarca denedim ama foto koyamadım)bir kartta mega dalkavuk resmi var ama kart isminde mini pekka yazıyor diğer bir kartta minyon sürüsü resmi var ama kartı isminde minyon sürücü yazıyor
satamazsın değeride yoktur türk lirası hatalı basıma benzemez anca 15 tlye satarsın