Hat sadece wifiye bağlanınca çekiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan assig
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

assig

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sebebi ve çözümü bilen varmı?

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,869
Sebebi IMEI'nin uçmuş olması. Çözümü telefonu kayıt ettirmek. Yüksek ihtimal yurtdışı cihaz kullanıyorsunuz.

assig

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende öyle düşünüyorum da wifiye bağlanınca geliyor telefon ayarlarında mı sıkıntı dedim

Mehmet Ali Ertunç

mehmetaliertunc.com
Yönetici
Reaksiyon puanı
63
Yurt dışı telefon mu kullanıyorsunuz? Biraz daha detay paylaşmanız lazım.

assig

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yurt dışı telefon mu kullanıyorsunuz? Biraz daha detay paylaşmanız lazım.
Evet yurtdışı 1.5 yıla yakındır kullanıyorum sürekli şu tarihte kapanacak diye mesaj geliyordu büyük ihtimalle kapandı wifiye bağlanınca çekmesi acaba ayarlarını bozuldu dedirtti

Son düzenleme:

Mehmet Ali Ertunç

mehmetaliertunc.com
Yönetici
Reaksiyon puanı
63
Evet yurtdışı 1.5 yıla yakındır kullanıyorum sürekli şu tarihte kapanacak diye mesaj geliyordu büyük ihtimalle kapandı wifiye bağlanınca çekmesi acaba ayarlarını bozuldu dedirtti

Bazı kullanıcılar IMEI süresi bittiğinde Wi-Fi arama özelliğini kullanmaya devam edebiliyor. Bu arada son dönemde süresi dolan birçok telefon yıl başına kadar tekrar aktif hale getirildi.

Eğer çift SIM'li bir cihaza sahipseniz, ilk yuvaya SIM kartınızı takarak tekrar denemenizi tavsiye edebilirim.

Tabi bu durum Wi-Fi ile arama özelliğini tekrar aktif hale getirememenize neden olabilir.

assig

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazı kullanıcılar IMEI süresi bittiğinde Wi-Fi arama özelliğini kullanmaya devam edebiliyor. Bu arada son dönemde süresi dolan birçok telefon yıl başına kadar tekrar aktif hale getirildi.

Eğer çift SIM'li bir cihaza sahipseniz, ilk yuvaya SIM kartınızı takarak tekrar denemenizi tavsiye edebilirim.

Tabi bu durum Wi-Fi ile arama özelliğini tekrar aktif hale getirememenize neden olabilir.
Taktım yine aynı ayarı varmı

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Xiaomi forumunda aynı senin sorununu yaşayan bir arkadaş vardı,problemi imei atarak hallettik.Ama imei atmak ilkinde çözüm olmadı,farklı bir yöntemle bir daha imei atınca çözüldü.Teknik bilgin azsa telefoncuya gitmeni tavsiye ederim.