AKN
Limitsiz
(Adil Kullanım Noktası) * 8 Mb'e kadar
(AKN : 50 GB) LİMİTSİZ 59 TL TARİFESİNE GEÇTİM
8MBİTİ DEsteklemiyor dedi hattınız 3 mbiti alabiliyorum ondada paketleri yokmuş 2 mbite sabitlediler speedtestten ölcüncede 1.75mbit cıkıyor zaten
HAT DEĞERLERİM
BİNA VE KABLOLAR YENİDİR ARKADAŞLAR COK KÖTÜ DURUMDA Binaya gelen kablo direkten bi kabloya ek olarak geliyor o akraba 8mbiti rahat rahat alırken ben alamıyorum.yardım lazım arkadaşlar yanlız pararel bağlantı var benim odamla salonla onda bir sıkıntı olmaz heralde.
lütfen arkadaşlar yardım lazım yoksa kabloları yiyecem valla billa
adil kullanım doldugunda 2mbit olan hızı kaca düşürecekler veye kaca cıkaracaklar normalde 3mbite düşüyordu benimki 2 mbit
Limitsiz
(Adil Kullanım Noktası) * 8 Mb'e kadar
(AKN : 50 GB) LİMİTSİZ 59 TL TARİFESİNE GEÇTİM
8MBİTİ DEsteklemiyor dedi hattınız 3 mbiti alabiliyorum ondada paketleri yokmuş 2 mbite sabitlediler speedtestten ölcüncede 1.75mbit cıkıyor zaten
HAT DEĞERLERİM
Bağlantı Durumu | Bağlı |
Bağlantı Tipi | DSL |
Hat Modu | ADSL2+ |
Gelen | Giden | |
DSL Hızı(Kb/s): | 2045 | 638 |
Ulaşılabilir Hız(Kb/s): | 3532 | 1182 |
SNR Sınırı (dB): | 6.4 | 8.2 |
Hat Zayıflaması(dB): | 47.5 | 27.6 |
Güç (dB): | 16.0 | 12.3 |
BİNA VE KABLOLAR YENİDİR ARKADAŞLAR COK KÖTÜ DURUMDA Binaya gelen kablo direkten bi kabloya ek olarak geliyor o akraba 8mbiti rahat rahat alırken ben alamıyorum.yardım lazım arkadaşlar yanlız pararel bağlantı var benim odamla salonla onda bir sıkıntı olmaz heralde.
lütfen arkadaşlar yardım lazım yoksa kabloları yiyecem valla billa
adil kullanım doldugunda 2mbit olan hızı kaca düşürecekler veye kaca cıkaracaklar normalde 3mbite düşüyordu benimki 2 mbit