Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ne zaman hastane görüp te " ya iyiki hasta değilim " dedim mi hemen hasta olurum.
benim sevmediğim bir yanı " hastane kokusu" dur. kendine has bir kokuları vardır...
alkol, ilaç vs. karışımı bir koku öğğğk.
peki ben ne yapayım? kendimi bildim bileli hastanedeyim..sürekli ilaçlar vs..bnm vücut direncim çok düşüktür.en ufak şeyde hasta olurum bu yüzden sürekli hastanedeyim..daha dün kan tatlili yaptırdım bebekliğimde hastalıklarla geçmiş zaten
Hasta olmayan da hastaneye gidince hasta olup çıkıyor zaten, hastaların elleriyle tuttuğu merdiven desteklerini felan sağlam bi insan tuttuğunda anında hastalığı kapıyor.
Ayrıca konuda hastanedeki insanlar için ıykk, mıykk birşeyler söylenmiş, bir gün sizde o duruma düşebilirsiniz, hasta olan insan hastanede tipsiz olmamak için makyaj yaparak mı çıkacak evden el insaf lütfen.
Allah düşürmesin oralara. Daha dün hastaneden çıkmış birisi olarak Allah oraların yokluğunu göstermesin, oralara da düşürmesin. Doktorlar, hemşireler çok zor şartlarda çalışıyorlar. Bazıları çok profesyonel. Hastalarla çok iyi ilgileniyorlar. Ama bazıları çok suratsız. Tamam biz de onların suratını çekmeye gelmedik. Zorunda kalmasaydık da gitmezdik zaten. Madem o işi yapıyorsun biraz zor da olsa gülümsemeyi ve insanlara saygı göstermeyi bilmelisin. İçimi döktüm ama daha neler var içimde biriken. Allah tüm hastalara acil şifalar versin. Sağlıklı insanların da sağlıklarının kıymetini bilmeyi nasip etsin. Amin.