- Reaksiyon puanı
- 413
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Hocam yanlış anlaşılır mı bilmiyorum ama bir suça sürüklendiğimi düşünüyorum. İsmi geçen şahsın servetiyle ilgili.Suriye'deki İslamcı muhalif grup Ahraru'ş Şam'ın lideri Hasan Abbud, ülkenin kuzeybatısındaki Ram Hamdan kasabasında düzenlenen saldırı sonucu hayatını kaybetti. Grubun önde gelen isimlerini hedef alan saldırıda toplam ölü ve yaralı sayısının 50'ye yakın olduğu bildirildi.
Kaynak: BBC
Açıkcana anlatabilirmisin ne demek istediğini anlamadım.Hocam yanlış anlaşılır mı bilmiyorum ama bir suça sürüklendiğimi düşünüyorum. İsmi geçen şahsın servetiyle ilgili.
Amerikada servetinin olduğu bankanın bir hesap denetçisi olan çalışan kadınla tesadüfen görüştüm telegram üzerinden. İş ciddiye bindi çok. Çok bir şey yaptık akrabası olarak gösterdim kendimi ismi geçen şahsın. IMF'nin hukuk danışmanıyla falan görüştüm. Mektuplar yazarak. Kısacası para şuan da bir kargo şirketinde şifreli bagajlı bir çantanın içinde 1 milyon 900 bin dolar var. (Trol değildir. Destan kadar SS var elimde.)Açıkcana anlatabilirmisin ne demek istediğini anlamadım.
Kardeşim inanma aynı kadın babada mesaj attı marry jhonsonmudur nedir sırf sana cevap yazmak için hesap kurdum aynı şeyleri yazdıAmerikada servetinin olduğu bankanın bir hesap denetçisi olan çalışan kadınla tesadüfen görüştüm telegram üzerinden. İş ciddiye bindi çok. Çok bir şey yaptık akrabası olarak gösterdim kendimi ismi geçen şahsın. IMF'nin hukuk danışmanıyla falan görüştüm. Mektuplar yazarak. Kısacası para şuan da bir kargo şirketinde şifreli bagajlı bir çantanın içinde 1 milyon 900 bin dolar var. (Trol değildir. Destan kadar SS var elimde.)
Hocam, ben mevzuyu aşırı bir derecede ilerletince gerçek kimliğini de öğrendim. Facebook'a "Sophie Garcia" yazın çıkar.Kardeşim inanma aynı kadın babada mesaj attı marry jhonsonmudur nedir sırf sana cevap yazmak için hesap kurdum aynı şeyleri yazdı