Harry Potter - Film mi? Kitap mı?

Sizce?

• Kitabı mutlaka okumalısın.

Kullanılan: 4 57.1%
  • Filmi izlemişsin yeter :D.

Kullanılan: 3 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    7

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar merhaba

Ben 12-13 yaşlarındayken de çok severdim Harry Potter'i. Ancak, bu ay filmlerini indirerek tekrar izledim. Ve ilgim tekrar arttı. Son filmi daha bulamadım ya, neyse :D.

Sorum şudur, sizce filmleri izlemek yeter mi? Yoksa, kitabını da okumak gerekli midir? Kitapları nette beni aşacak ücretlerle satılıyor. Bu nedenle okumakta, almakta çekinceliyim. Önce kitaplarını okusaydın diyeceksiniz belki ama, filmleri bulmak daha kolaydı.

Sizce, filmini izlemek yeter mi, kitapları mutlaka okunmalı mı?

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Hiç bir serisini izlemedim nedense bana çocuksu bir yapıt olarak geliyor. Matrix ve yüzüklerin efendisi serisini çok sevmiştim :)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
E- Kitapları var. Biraz Google amcaya sor. :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
E-kitap o aklıma gelmemişti :D. Ama zevkli olmaz ya. :D

BlackSwords

Asistan
Reaksiyon puanı
0
film yanından gecemez kitapların :thumbup1: ama kitap içinde yaş olarak biraz geç kalınmış gibi sanki, insan buyudukçe fantastik tarafa olan ilgisi azalıyor tabi bunlar benim şahsi düşüncelerim ...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Yok. Harry Potter her zaman ilgimi çekmiştir benim. :D. Almaya çalışacağım kitapları, bakalım.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Kitaplarının yanında filmleri cılız kalıyor. Eğer filmleri sana güzel geliyorsa kitapları okumaya başlayınca deliye dönersin çünkü o kadar çok atlanmış şey var ki :D Neyse gel gelelim asıl meseleye. Ben o kadar para harcamak istemiyorum diyorsan arkadaş çevrene sor soruştur mutlaka birilerinde vardır. Özellikle 5-6-7. kitaplar okunması gerekenler :yes:

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Para harcamak istemiyorum değil, harcayacak kadar param yok :D.

Arkadaş çevremi soruşturdum, arkadaşlarım benim kafamda değiller okumazlar yani. Ben filmleri izlerken çocuk filmi diyorlar. İlk 2 kitabı 25 tl'ye buldum gibi bakalım..

zıppırık

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba

Ben 12-13 yaşlarındayken de çok severdim Harry Potter'i. Ancak, bu ay filmlerini indirerek tekrar izledim. Ve ilgim tekrar arttı. Son filmi daha bulamadım ya, neyse :D.

Sorum şudur, sizce filmleri izlemek yeter mi? Yoksa, kitabını da okumak gerekli midir? Kitapları nette beni aşacak ücretlerle satılıyor. Bu nedenle okumakta, almakta çekinceliyim. Önce kitaplarını okusaydın diyeceksiniz belki ama, filmleri bulmak daha kolaydı.

Sizce, filmini izlemek yeter mi, kitapları mutlaka okunmalı mı?

Torrentte son filmi var:drool: Kalitesi çok iyi olmasada Kamerayla çekilmiş. KOnuyu vs yeterince anlıyorsunuz. Hatta yerini söyleyim Arena-TR. Burada davetiye dağıtımı yapılıyor. :w00t:

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Filmi izlemişsin yeter..:)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Ya filmle kitap hiç bir olur mu? Kitabın %60 ını filme yansıtabiliyorlar. Geri kalan bölümleri de öyle gereksiz şeyler değil. Malum, film belli bir süresi olması gereken bir şey; işte bu sebeple tamamı yok. Yoksa kitabın tamamı film yapmaya kalsan 6-7 saatlik film olur. Bu yüzden kitapları okunmalı diyorum ben.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Valla uygun fiyata bulsam, veya alabilecek kadar para kazansam okuyacağım. Filmler bitti. Bugün son iki filmi izledim, gerçekten çok güzel :D. Zamanım bol olsa, ilk filmden tekrar izlerim :D:D