Harold Perrineau LOST 4. Sezondan Memnun Kalmadı

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
harold_perrineau_413.jpg

Harold Perrineau, “LOST“un 4. sezonuyla alakalı olarak yapımcılara verdi
veriştirdi. Sezon finalindeki durumundan hiç memnun kalmayan Perrineau, TVGuide’dan Michael Ausiello’ya bu konuda açıklamalar yaptı. Sezon finalini izlemediyseniz lütfen yazının devamını okumayın.

Final bölümünde, gemideki patlamada hayatını kaybeden Michael karakterini canlandıran Harold Perrineau, sonunun böyle olacağını senaryo eline geçmeden hemen önce yapımcılardan aldığı telefonla öğrendiğini, Michael ve Walt’un mutlu bir sona varamamış olmasından dolayı da üzgün olduğunu söyledi. Röportajda, yapımcıların, dizideki siyahi karakterlere nasıl davranacaklarını bilmediğini de söyleyen Perrineau, “Bu da ne demek oluyor! Ben bunun için mi geri döndüm.” dedi.

kaynak

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Gerçektede dizidekinden farklı birk karakter değil heralde. Zaten baymıştı dizide "they took my son" diye diye.. iyi oldu iyi :D

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
oğlu için yapmadığı halt kalmamıştı...
ama patlamada daha önce adada bulunanların korunduğunu düşünüyorum...
adaya ışınlandılarsa hiç şaşırmam :P

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ben hiç sevmemiştim zaten onu saat hırsızı nölicek :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
hakikaten waaaallltt diye böğürüşlerinden gına gelmişti, ben de çok memnun kalmadım 4. sezondan kısa oldu çoğu soru işareti de çözümlenmedi.

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Jojoba dedi ki:
hakikaten waaaallltt diye böğürüşlerinden gına gelmişti, ben de çok memnun kalmadım 4. sezondan kısa oldu çoğu soru işareti de çözümlenmedi.
evet ya başımızın etini yedi yaa.. tam kurtulduk demiştik acı da olsa (polis bayanı öldürmesi affedilemez |)) gene fırladı bi yerden mendebur.. şimdi de memnun değilmiş paşam.. daha kimi öldürecen. kate tekıldı kafasına heralde o.O

zeytinn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
zelenga dedi ki:
oğlu için yapmadığı halt kalmamıştı...
ama patlamada daha önce adada bulunanların korunduğunu düşünüyorum...
adaya ışınlandılarsa hiç şaşırmam :P

Ben'in ışınlanmasından sonra bende hiçbişeye şaşırmaz oldum koca ada nere gitti acep!.. %(
çok kısa sürdü sezon sorular çok..

Michael dan nefret ediyorum umarım ileriki bölümlerde karşımıza çıkmaz ;D

kracker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
walt diye diye dünyaları yedin be ! hala mı sen

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bide ırkçılık yapmış ya ne karaktersiz pis bi adammış bu . siyahlara nasıl davranacaklarını bilmiyorlarmış mış. hadi len ordan.ama lost yapımcılarını tebrik ediyorum dizideki en karaktersiz adam için tam adamını bulmuşlar...

Netjackson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
They took my son! They took my son! diye diye sinir krizleri geçirttin millete şimdi de kalkmış ben böyle ölmemeliydim diyor.Ölmesen nolacaktı seni Benjamin Linus'ın gazabından kim kurtaracaktı :D

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Mr.Eko'ya da mı ırkçılık yapıldı sayın Micheal :D, Libby'le Ana Lucia'ya yı yok yere öldürmüştü zaten

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
OmerCagatay dedi ki:
Mr.Eko'ya da mı ırkçılık yapıldı sayın Micheal :D, Libby'le Ana Lucia'ya yı yok yere öldürmüştü zaten
libby bir yere kadar da , ulan AnaLucia'yı nasıl öldürürsün dümbük.. :P

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
zelenga dedi ki:
OmerCagatay dedi ki:
libby bir yere kadar da , ulan AnaLucia'yı nasıl öldürürsün dümbük.. :P
en çok Ana Lucia'ya üzülmüştüm ya çok kanım ısındıydı %(

pusluvadi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim nefret ettiğim karakterlerden biriydi. Gemiyle geri dönmesi beni şok etmişti zaten, ölmesi kötü değil aksine süper oldu, bazılarının yazdığı gibi walltt :) nefret etmeye başlamıştım bu bağırıştan... yeni sezonda walt'ı daha aktif görürsek hoş olur :)

karaxeborr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 bunu 2 ana lucia yı sevmedim gitti... bide michael gemide öldüyse jin nasıl kurtuluyor yavvv ??? ağğ lost ağğğ.. nasıl girecem ben össye :) bide bence en güzel sezon 4. sezondu..

RadioHead

Asistan
Reaksiyon puanı
4
evet ya oglum gel len bu yana şş uzaklaşma falan diye diye baymıştı:D