Harici Hdd dahili yapma

kgnrbykl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhabalar saygıdeğer SDN ailesi...

Arkadaşlar elimde 1TB adaptörlü harici bir harddisk vardı.Bunu üzerindeki kabı ve aparatları çıkarmak suretiyle sata hdd halini aldırdım.İşletim sisteminin kurulu olduğu harddiskim ise İde bağlantılı eski bir harddisk ve bir süredir kafa vuruyordu.Gelgelelim en sonunda gitti...

Şimdi size sorum şu.Bu harici den bozma harddiske işletim sistemi yükleme mümkün mü?

Not=Arkadaşlar kurulum cdsi işletim sistemi kurmak için bu harddiski görmüyor.ama pc açıldığı zaman yerel disk olarak karşıma çıkıyor

Yardımlarınızı bekliyorum

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Merhabalar saygıdeğer SDN ailesi...

Arkadaşlar elimde 1TB adaptörlü harici bir harddisk vardı.Bunu üzerindeki kabı ve aparatları çıkarmak suretiyle sata hdd halini aldırdım.İşletim sisteminin kurulu olduğu harddiskim ise İde bağlantılı eski bir harddisk ve bir süredir kafa vuruyordu.Gelgelelim en sonunda gitti...

Şimdi size sorum şu.Bu harici den bozma harddiske işletim sistemi yükleme mümkün mü?

Not=Arkadaşlar kurulum cdsi işletim sistemi kurmak için bu harddiski görmüyor.ama pc açıldığı zaman yerel disk olarak karşıma çıkıyor

Yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba,
Evet mümkün. Öncelikle bunu PC'ye takın ve sürekli takılı kalsın. Kurulumu Windows üzerinden başlatırsanız diski görmeyebilir. Windows'u USB'ye yazıp daha sonra bilgisayarı USB'den başlatıp tekrar deneyin.

quaresma71

Asistan
Reaksiyon puanı
185
Mümkün ama bilgisayarının açılış hızı çok fazla düşebilir en azından 7200rpm bi harddisk alsan işin garanti olsun bence