Harici HDD Adaptörü

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Elimde WD 3,5" 2TB Elements USB 2.0 Harici Disk var, adaptörünün kablosu koptu. Araştırdığım kadarıyla ufak voltaj ve amper farklılıkları çalışıp çalışmamasını etkileyebiliyormuş; hatta bazılarına göre cihaza zarar verme ihtimali de varmış. Cihazın yanında gelen adaptörün aynısından yalnızca burada bulabildim; ama o da stokta yok. Bu adaptörü nerede bulabilirim veya bu cihazla uyumlu başka bir adaptör önerisi olan var mı?

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Hocam hiç uğraşma buşuna git Elektronikçiye o sana uygun bir tane adaptör ayarlasın(HDD'i götür). Varıpta bale yaparak mı?? geçecek bu elektrik. Adaptör bozulması benim de başıma geldi ve ben öyle yapmıştım. :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Elektronikçiler de aynı voltaja uygun adaptörler oluyor, kullanılabilir.

Veya servise ulaşabilirsen yenisini getirebilirler.

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Elektronikçiler gayet güzel bir adaptör yapıyorlar ama mutlaka kopanıda al yanına.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Cihazda benim için önemli veriler olunca biraz titiz davrandım, aynısı olsun diye bakındım; ama bulamadım. Bir elektronikçiye uğrayayım yarın.

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bozulan adaptörü götür bir elektronik tamirciye kablosunu değiştirsin onların soketleri standarttır becerebiliyorsan kendinde yaparsın yada bozulanın voltaj ölçülerine bak aynısından birtane al sitede resmi olana baktım (12v dc 1.5 amper )gözüküyor seninkide aynı ise bu ölçüde birtane bul

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende samsung harici disk var ama kendi adaptörü yok. Elimde seagate adaptörü var. Bununla samsung harici diski çalıştırsam diske zarar verir mi?

Erol.k

Asistan
Reaksiyon puanı
11
12V 1.5 veya 2 A lik adaptör işini görür

S

SDN Okuru

SDN Okuru
wd 1 tb harddisk adaptörünün fişe giren yeri kırıldı elektronikçiler bunu da tamir edebilir ler mi