Harici Harddisk Tavsiye

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Hocam, ben KESİNLİKLE wd almazdım.. Şu ana kadar benim şahit olduğum, milletin elinde patlayan ne kadar harici varsa genellikle wd idi.. Maalesef benim 1tb lık wd de aynı şekilde yarı yolda bıraktı beni...5-6 senelik Samsung 320GBlık haricim ise hala taş gibi...
Harici dedin mi SEAGATE, TOSHIBA veya SAMSUNG derim ben..Yine de diğer arkadaşların tavsiyelerini de okumak faydanıza olacaktır...

Bir de ufak bir öneri...mümkün olduğunca GOLD dan da uzak durmaya çalış :) ondan da çok şikayet geliyor.

Son olarak... Neyi seçersen seç, inşAllah güle güle ve sorunsuzca kullanırsın. Şimdiden hayırlı olsun.

byrebel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam, ben KESİNLİKLE wd almazdım.. Şu ana kadar benim şahit olduğum, milletin elinde patlayan ne kadar harici varsa genellikle wd idi.. Maalesef benim 1tb lık wd de aynı şekilde yarı yolda bıraktı beni...5-6 senelik Samsung 320GBlık haricim ise hala taş gibi...
Harici dedin mi SEAGATE, TOSHIBA veya SAMSUNG derim ben..Yine de diğer arkadaşların tavsiyelerini de okumak faydanıza olacaktır...

Bir de ufak bir öneri...mümkün olduğunca GOLD dan da uzak durmaya çalış :) ondan da çok şikayet geliyor.

Son olarak... Neyi seçersen seç, inşAllah güle güle ve sorunsuzca kullanırsın. Şimdiden hayırlı olsun.

Allah razı olsun, birbirine yakın olan ürünleri almaya karar vermek gerçekten zor oluyor, sonuçta zengin insanlar da değiliz, alındı mı kırk yılın başı daha az sorunlusunu almak istiyor insan. Tavsiyen için teşekkür ederim. Başka tavsiyesi olanlar da olur umarım, ona göre bir karar vereceğim. Bir de şunu ekleyeyim amacım her yere taşımak değil, yedekleme için alıyorum, bu nedenle en uzun dayananı makbule geçecektir.

agbdlcs81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam gerekirse 2. el segate momentus 250gb 2.5" hdd satiyorum kutusu ile beraber :D Dusunurseniz pm atin...

Besonnen

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba..
HDD yi nerden alırsan al önemli olan satış sonrası verilen teknik destektir.
cevrenize bakın kim ne kullanıyor ona göre karar verin ve bunu iyi biliyoruz ki bu biraz şans cunku sonunda elektronik malzeme şimdiden hayırlı olsun

byrebel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese teşekkürler, WD aldım, usb 3.0 ile gayet hızlı, tavsiye ederim.