Harici diski çıkartmayınca bilgisayar kapanmıyor!

suavci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
  • Arkadaşlar bende seagate 500 gb harici bellek var; bunu bilgisayara taktığımda herhangi bir sorun yok ama güvenle kaldır deyince "donanım kaldırıldı" dememesine rağmen kaldırılmış görünüyor ve kablosunu çekince ekrana uyarı geliyor "donanım kullanılıyor" diyor.
  • Ayrıca haricinin kablosu takılıyken bilgisayarı kapatmak istediğimde bilgisayar uzuuun süre geçsede "kapatılıyor" diyor ama kapanmıyor! Bu durumdayken haricinin kablosunu çekince bilgisayar hemen kapanıyor!
  • Uzman arkadaşların yardımı bekliyorum.

suavci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok mu bilgisi olan?

ObreuS

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İçinde taktığında çalışan bir program yada virüs vardır diye tahmin ediyorum. Program veya virüs çalışır durumda olduğundan donanımı güvenle kaldırmak için programı kapatmanı bekler. Bilgisayarın kapanmama sorunuda bundan kaynaklanır.

lokman686868

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Gayet basit benim bilgisayarım Chrome bile açık oldugunda sorar izin veriyormusunuz bilgisayarınız kapatılamıyor diye buda gayet normal bi durum bilgisayar kapatılırken saf bi şekilde bütün programlar kapatılmış ve flash disk veya harici disk çıkartılmış şekilde kapat. zaten senin takılıyken kapatmaya çalışman tamamen yanlış