Harici Disk

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
alisveriste sorun cikmayabilir ancak uzun vadede cikabilir. mesela kredi kartinin kotu amcli kullanilmasi gibi.
site daha once inceledigim bi site ve gorunuse gore teknolojiks/(agb-sonmez) grubunun calisanlarinin bi sitesi olsa gerek cunku ayni urunler satiliyo. ayni kargo secenekleri hatta nerdeyse ayni fiyatlar. tabi fiili bir sirket karsiligi varsa hakkini aramasi kolay oluyo. fiili sirketin ulasilabilir oldugunu dusunuyosan sorun ciksada duzeltilebilr demektir :P
degilse risk almis olursun. ben daha once dusundum risk almayip kullanmamakyi tercih etmistim .

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
önerebileceğiniz site var mı peki ucuz böyle

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
once bimeks teknolojiks teknosa ya bak derim acak bu ara teknosa ve teknolojikste stok sorunu var gibi gorunuyor.
onun disinda gittigidiyor sorun cikarsa da arasira guvenli sayilir. tabi orada biraz daha dikkatli olmak gerekiyo.
sahibinden.com online kullanmak fazla riskli gibi gorunuyo elden alicaksan iyi de :P
yani acentesine magzasina ulasabildigin sirketlerin (bir hdd parasi icin sirketi kapatmayi goze almayacak sirketler :P ) hepsi guvenilir sayilir bence :P en azindan mantiken kabuledilebilir duzeyde guvenilir sayilir :/
yani heryerde ufak defek sorunlar cikabiliyo.
bu arada hiperucuz sanirim sonmez holdingin ve teknolojikse bagli . http://www.whois.com.tr/?q=hiperucuz.com oyle diyo.
yani sorun cikartirlarsa muhatap var gibi. :P tabi sozlesmelerinde uydurma bisey yoksa .
ciddi bir sorun cikmaz tahminimce.

birkan08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu tarz sitelere güvenmiyorum kendi adıma. biraz kar etmek için kredi kartımı veremem bunlara

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
goldda 750 gb lik hard diski 213 tl ye buldum 2 gündür sipariş vermeye uğraşıyorum sepete ekle butonu görünmüyor telefonla bilgi alınız diyor dünden beri 13 defa aradım hep aynı cevabı veriyolar "tüm müşteri temsilcilerimiz başka müşterilerle ilgileniyo" artık inanmıyorum bence yalan söylüyolar 13 defa aramaya bakılmaz mı dün 2 den 5 e kadar her 20-30 dk da bir aradım seagate 750 gb yi aynı fiyata başka yerde bulsam alacam bulduklarım var aslında ama yapı kredi world kart desteklemiyo destekleyene de kartın limiti yetmiyo