Harici disk tavsiyesi

ahmedcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar harici disk almak istiyorum.amacım depolama yapmak.maks bütçem 230 lira bu fiyata alacağım en iyi en iyi en yüksek kapasiteli ürün hangisi olur.bide nerden alayım onu belirtirmisiniz şimdiden teşekkürler

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
normalde en uygun harici diskler Elektroworld' de ayrıca bu aralar NT mağazalarında da indirim var. en son alacağın yer Teknosa olsun. bahsettiğin parayla 2 tb harici disk alabilirsin. ben 1.5 yıldır "seagete" ve 6 aydırda "LG" kullanıyorum bu markaları tavsiye ederim, canavar gibiler.

Ali Sarman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wdbacx7500abk-eesn-2,5-750gb-my-passport-essential-siyah-usb3.0--usb2.0-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=51149#divDigerResimler

Vatan bilgisayarın wep sitesinde dolaşırken bu ürün dikkatimi çekti. Hem Senin bütçenede Uygun. Ayrıca Diğer Taşınabilirlere göre extra yanlarıda var. Yani İleriye Dönük Bir Taşınabilir Harddisk.

- Kapasite: 750 GB
- Arayüz: USB 3.0 / 2.0

- WD SmartWare Yazılımı; Görsel yedekleme ekranı, kategorilerdeki içeriği ve yedekleme sürecini gösterir; Otomatik ve sürekli veri yedeklemesi
- Parola koruması ve 256-bit donanım tabanlı şifreleme En Güzel Özelliği Bence.
- Uyumluluk: Windows XP/Vista/7 ve Mac OS X, Tiger, Leopard