Harici 3G ya da 2G nedir?

Parende_N

Asistan
Reaksiyon puanı
2
[h=1]Casper Via T27 7" 16GB Tablet tablet almayı düşünüyorum.Wi_Fİ var haFıza 16 GB ve çin malı değil bu yüzden fiyatı gayet iyi geldi.Bir sitede 3G yazıyor karşısında harici yazıyor.Bir sitede 3G yazıyor karşısında 2G yazmış.bu ne anlama geliyor acaba?[/h]

Ö

ölümün nefesi

SDN Okuru
yani usb modem takınca otg ile çalıştırıyor...

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Yani diyor ki dışarıdan yani hariçten bir alet ile internete bağlayabilirsin. 3g de aynı muhabbet zaten telefonlardaki ile yavaş olan 2 yani edge

Reaksiyon puanı
16,128
usb 3g modem destekli diyor ama modem seçiyor kullanma kılavuzunda listesi olur orda yazanlar haricini kesinlikle görmüyor bunu evotab tablette gördük kit katlı mı ne? idi ama daha antika no name netbook android2.2 o seçmiyordu...
gasper alma lenovo al daha iyi...

Parende_N

Asistan
Reaksiyon puanı
2
2g edge hızı ile onu biliyorum yani tablet için farkını sormuştum.
Tabletler konusunda pek bilgili değilim.
Anladığım şu zaten wifi ile internete bağlanıyorum o ayrı.Örneğin cep telefonumu usb ile bilgisayara bağladığımda internetini kullanabiliyorum hattimin.
Usb modem ile derken bunu mu kastediyor.
bu arada telefon akıllı değil yani akıllı telefonlar gibi wifi modem olarak kullanma özelliği yok.

Valla casperin tablet telefondaki yeteneğini bilmiyorum.Bilgisayarda casper kullanıcısıyim 5 yıldır ve hala canavar gibi.adobe cs 6 photoshop,camera raw,illüstratör,dreamwiever gibi 4 gbramlik programlari bile 2 gb ram ve intel celeron işlemci ile kaldıran bir bilgisayar. Tabi tablet ayrı nasıl bilemem.Fiyattan dolayı alıyorum.Lenovanin 8 gb liklar 300 den başlıyor.bana 16 gb lazım daha önce 8 gb kullandım yetmiyor.Oyun için almıyorum.Çoğunlukla office işleri için alıyorum.Okulda makale indir bunları oku bunlar için istiyorum.

Reaksiyon puanı
16,128
2g edge hızı ile onu biliyorum yani tablet için farkını sormuştum.
Tabletler konusunda pek bilgili değilim.
Anladığım şu zaten wifi ile internete bağlanıyorum o ayrı.Örneğin cep telefonumu usb ile bilgisayara bağladığımda internetini kullanabiliyorum hattimin.
Usb modem ile derken bunu mu kastediyor.
bu arada telefon akıllı değil yani akıllı telefonlar gibi wifi modem olarak kullanma özelliği yok.

Valla casperin tablet telefondaki yeteneğini bilmiyorum.Bilgisayarda casper kullanıcısıyim 5 yıldır ve hala canavar gibi.adobe cs 6 photoshop,camera raw,illüstratör,dreamwiever gibi 4 gbramlik programlari bile 2 gb ram ve intel celeron işlemci ile kaldıran bir bilgisayar. Tabi tablet ayrı nasıl bilemem.Fiyattan dolayı alıyorum.Lenovanin 8 gb liklar 300 den başlıyor.bana 16 gb lazım daha önce 8 gb kullandım yetmiyor.Oyun için almıyorum.Çoğunlukla office işleri için alıyorum.Okulda makale indir bunları oku bunlar için istiyorum.

telefonu da görmüyor.